Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

BTC veterán Samson Mow predpovedá explozívny rast pre cenu Bitcoinu

PR článok Angry Pepe Fork. Cena Bitcoinu sa prepadla, čím prerušila svoju trojdňovú konsolidáciu a upevnila svoj prelom pod vzostupný paralelný kanál. Podľa predpovede renomovaného veterána BTC Samsona Mowa však Bitcoin čaká explozívna rally na cene. Pripisuje to niektorým subjektom, ktoré masívne shortovali BTC na futures, a dodáva, že ich pravdepodobne čoskoro zničí prudký rast mince. […]
Menej ako 1 min. min.

PR článok Angry Pepe Fork. Cena Bitcoinu sa prepadla, čím prerušila svoju trojdňovú konsolidáciu a upevnila svoj prelom pod vzostupný paralelný kanál. Podľa predpovede renomovaného veterána BTC Samsona Mowa však Bitcoin čaká explozívna rally na cene.

Pripisuje to niektorým subjektom, ktoré masívne shortovali BTC na futures, a dodáva, že ich pravdepodobne čoskoro zničí prudký rast mince. Na pozadí jeho nálad sa aj trh s altcoinmi chystá podstúpiť rally, v rámci ktorej by mohli zaznamenať pôsobivý nárast cien napríklad Ethereum (ETH), Floki Inu (FLOKI), Binance (BNB), Notcoin (NOT) a Angry Pepe Fork (APORK).

To prichádza v čase, keď väčšina altcoinov prechádza cenovými korekciami, s výnimkou Angry Pepe Fork, ktorý naďalej zaznamenáva pôsobivý výkon len v prvej fáze svojho predpredaja. Táto minca sa má stať jedným z najlepších altcoinov a ponúka investorom šancu užiť si 200 % nárast v roku 2024.

Angry Pepe Fork (APORK): Altcoin riadený komunitou so skutočnou užitočnosťou a potenciálom rastu

Angry Pepe Fork (APORK) nanovo definuje altcoinový trh tým, že poskytne držiteľom tokenov a účastníkom ekosystému jedinečnú šancu ľahko zarobiť prostredníctvom modelu Conquer to Earn. Členovia mince Angry Pepe Fork začnú kolektívne zarábať prostredníctvom stakovania svojich kryptomien, pričom získané APY bude zvyšovať počet dobytých mincí Zombie.

Okrem toho môže každý používateľ získať tokeny APORK aj preukázaním solídneho výkonu na bojisku. Takýto postup im zároveň dáva šancu stať sa členmi komunity Angry Pepe Fork. Stávkovaním APY získava každý používateľ aj možnosť určiť si časový rámec v rámci ekosystému APORK, v ktorom chce, aby boli jeho kryptomeny uzamknuté.

Používatelia si môžu svoje tokeny APORK uzamknúť napríklad na 30, 60 a 90 dní, pričom najvyšší počet dní uzamknutia ponúka vyššie zárobky. Aby táto minca založená na Solane preukázala svoj záväzok voči altcoinovému trhu, hľadá aj nové partnerstvá, ktoré môžu ekosystému APORK poskytnúť dodatočný úžitok a zároveň zvýšiť jeho dopyt.

Angry Pepe Fork má tiež obmedzenú ponuku len 1,9 miliardy tokenov, pričom jeho hodnota v prvej fáze predpredaja začína len na 0,014 USD. Analytici sa tiež domnievajú, že APORK je jedným z altcoinov, ktoré treba v júni sledovať, s potenciálom nárastu v čase, keď ukončí svoje fázy predpredaja, čo z neho robí jeden z najlepších altcoinov na nákup v roku 2024.

Predpredaj APORK

Ethereum (ETH) uprostred poklesu ceny

Ethereum (ETH), jeden z najlepších altcoinov na investovanie a druhá najväčšia kryptomena podľa trhovej kapitalizácie, v posledných týždňoch vytvára pre investorov mätúci scenár. Napriek citeľnému poklesu ceny mince údaje na reťazci odhalili, že väčší investori, známi aj ako veľryby, stále hromadia mince Ethereum. Napriek technickým ukazovateľom, ktoré naznačujú oslabenie rastúceho trendu, tento pohyb signalizuje potenciálnu šancu na nákup, čo ponecháva krátkodobú budúcnosť ETH neistú.

V nedávnej analýze spoločnosti NewsBTC sa zdá, že peňaženky, v ktorých sa nachádza viac ako 10 000 tokenov Ethereum, získavajú od konca mája viac tokenov. Tento súčasný nárast držby Etherea veľkými investormi naznačuje, že súčasný pokles ceny ETH ponúka atraktívny vstupný bod, keďže investori očakávajú skorý nárast ceny. Krátkodobá budúcnosť Etherea však závisí od objavenia sa významného katalyzátora. Okrem toho by dôležitú úlohu mohol zohrať aj širší trhový sentiment, pričom pozitívny posun a nový vývoj by mohli opäť naštartovať rastový trend ceny Etherea.

Volatilita Floki Inu (FLOKI) ukazuje závislosť od sociálnych médií na pozadí nového vývoja

Floki Inu (FLOKI) zaznamenal začiatkom marca 2024 výrazný 530 % nárast a dosiahol maximum 0,000031 USD. Neskôr sa však cena Floki Inu prepadla o 25 % v dôsledku 50 % poklesu angažovanosti v sociálnych médiách, čo poukazuje na vplyv závislosti mince od platforiem sociálnych médií. Napriek tomuto neúspechu Floki preukazuje odolnosť trhu, keď sa snaží zotaviť z klesajúceho trendu.

Tento altcoin však stále zostáva veľmi volatilný, pričom za posledných 30 dní zaznamenal mieru fluktuácie 18,41. RSI pre Floki je 71,33, čo naznačuje, že táto kryptomena bola prekúpená, čo naznačuje potenciálny pokles ceny. Zavedenie služby Floki Name Service, decentralizovanej domény, ktorá umožní používateľom vytvárať doménové mená .floki, však má zvýšiť jej užitočnosť a zároveň poskytnúť používateľom nové spôsoby zapojenia sa do ekosystému. Toto spustenie by mohlo ovplyvniť aj cenu domény Floki, čo by viedlo k jej odrazu a Floki by sa stala najlepšou kryptoinvestíciou roku 2024.

Cena mincí Binance sa po náraze na ATH vracia späť

Po tom, čo minulý týždeň dosiahla svoje historické maximum, prechádza minca Binance, jedna z 10 najlepších altcoinov, cenovou korekciou. Úroveň RSI pre mincu Binance je v súčasnosti pod neutrálnou úrovňou 50 na úrovni približne 49,91, čo naznačuje vyrovnaný, ale tichý medvedí trend. MACD pre BNB však naznačuje, že sa začína vytvárať býčí impulz. Takisto minca Binance indikuje vysoký sociálny objem zavŕšený nárastom dominancie, čo naznačuje, že je stále populárnou témou diskusií v rámci trhu s kryptomenami a v dohľadnej budúcnosti ňou aj zostane.

Objem obchodovania s derivátmi mince Binance tiež vzrástol o 157,99 %, rovnako ako za posledných 10 dní. Vzhľadom na náladu na trhu a technické nastavenie tejto najlepšej kryptobanky by BNB mohla naďalej prechádzať určitou úrovňou volatility, keďže sa snaží nájsť novú rovnováhu. Ak si však udrží svoju dynamiku a širší trh s kryptomenami zostane býčí, potom minca Binance do konca týždňa úspešne prekoná svoje historické maximum 717 USD.

Cena Notcoinu sa usiluje o cenový odraz cez svoj klesajúci klinový vzor

Po dosiahnutí vrcholu Notcoinu s historickým maximom 0,02836 USD cena NOT odvtedy sleduje klesajúcu trajektóriu v rámci klesajúceho klinového obrazca. Tento medvedí postoj podporuje obchodovanie Notcoinu pod 50-dňovým SMA. Okrem toho aj ukazovateľ RSI pre Notcoin naznačuje, že aktívum je vysoko prepredané.

Analýza však naznačuje, že predávajúci majú prevahu pri riadení ceny NOT prostredníctvom silných medvedích trendov. Ak sa medveďom podarí udržať tlak, Notcoin by mohol ďalej ustúpiť k zóne podpory na úrovni približne 0,013 USD. Navyše, ak býci využijú oblasť podpory 0,0156 USD, potom by mohli viesť token k obratu býčieho trendu, pričom by sa mohli zamerať na 0,027 USD.

Prekoná Angry Pepe Fork v roku 2024 ostatné top altcoiny?

Zatiaľ čo ostatné štyri top altcoiny predviedli pôsobivú trhovú výkonnosť, Angry Pepe Fork sa ukazuje ako jedna z najhorúcejších mincí založených na Solane, ktorá v roku 2024 dobyje altcoinový trh. Táto kryptomena riadená komunitou vyniká svojím jedinečným systémom, ktorý ponúka svojim investorom možnosť tešiť sa z masívnej návratnosti investícií.

Web APORK

Webová stránka: angrypepefork.com

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o či si môžete dovoliť prísť!

The post BTC veterán Samson Mow predpovedá explozívny rast pre cenu Bitcoinu appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie