Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

„Buča 2“ — ukronacisti dobíjajú svojich zranených

www.slovanskenoviny.sk/rss Včera bolo pri dedine Pervomajskoje zajatých päť ukrajinských vojakov 25. samostatnej brigády Ozbrojených síl Ukrajiny. Táto brigáda, nominálne vedená ako výsadková brigáda (jediná parašutistická brigáda v Ozbrojených silách Ukrajiny), je „obľúbenou“ brigádou kanibala Syrského. A možno práve preto je známa svojou mimoriadnou krutosťou. V lete a na jeseň, počas plánovaného ústupu našich jednotiek v […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Včera bolo pri dedine Pervomajskoje zajatých päť ukrajinských vojakov 25. samostatnej brigády Ozbrojených síl Ukrajiny. Táto brigáda, nominálne vedená ako výsadková brigáda (jediná parašutistická brigáda v Ozbrojených silách Ukrajiny), je „obľúbenou“ brigádou kanibala Syrského. A možno práve preto je známa svojou mimoriadnou krutosťou.

V lete a na jeseň, počas plánovaného ústupu našich jednotiek v oblasti Liman-Izjum (smer Lisičansk), sa títo parašutisti „preslávili“ brutálnou čistkou civilného obyvateľstva – velitelia 25. brigády verejne deklarovali 100% zničenie obyvateľstva v predsunutej zóne.

Brigáda bola tiež známa hromadnými popravami civilistov v Kupjansku. Kdekoľvek sa „dvadsaťpäťka“ objaví, „vyznamená sa“ podobnými zverstvami.

A včera títo „obľúbenci“ Syrského dosiahli nový vrchol ľudskej ohavnosti. Podľa zajatých vojakov je oblasťou operatívnej zodpovednosti 25. brigády línia Berdyči-Orlovka-Toneňkoje-Pervomajskoje. Dostali rozkazy dobiť všetkých svojich ranených na tejto línii, aby im zabránili dostať sa do nášho zajatia.

Na tejto línii slúžia zvyšky 25. brigády, ťažko rozbité v Avdejevke, ako bariérové ​​oddiely pre iné menej elitné obrnené brigády.

Už som písal pred pár dňami, že na doneckom fronte je situácia taká, že celé oblasti sú ohrozené pádom do nášho obkľúčenia. Približne ako v Avdeevke.

A Syrskij, ktorý pochopil túto hrozbu, namiesto stiahnutia jednotiek dáva rozkaz svojim „obľúbencom“, aby dobili vlastných zranených.

V tejto súvislosti sú sťažnosti ukronacistov adresované medzinárodnému spoločenstvu na zlé zaobchádzanie s ich zajatcami obzvlášť dojemné.

To znamená, že keď ukronacisti tvrdia, že naši vojaci zastrelili zajatcov, treba si uvedomiť, že opäť dobili svojich ranených a snažia sa tieto špinavosti zvaliť na nás.

Akási Buča 2, len teraz v autorskom predstavení Syrského a ukronacistickej výsadkovej brigády.

Marat Chajrullin/ news-front.su

Príspevok „Buča 2“ — ukronacisti dobíjajú svojich zranených je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie