Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Bude Forró radiť Pellegrinimu? Prezidentská kancelária rokovania nekomentuje

Prezident Peter Pellegrini neplánuje mať za poradcov aktívnych politikov. Uviedli z odboru komunikácie Kancelárie prezidenta v reakcii na to, či bude radiť hlave štátu aj predseda mimoparlamentnej strany Maďarská aliancia Krisztián Forró. Debaty o poradcovi medzi prezidentom a Forróm potvrdila jeho strana. “Prezident Pellegrini a predseda Forró budú spolu rokovať o osobe poradcu,” uviedla hovorkyňa […]
Menej ako 1 min. min.

Prezident Peter Pellegrini neplánuje mať za poradcov aktívnych politikov.

Uviedli z odboru komunikácie Kancelárie prezidenta v reakcii na to, či bude radiť hlave štátu aj predseda mimoparlamentnej strany Maďarská aliancia Krisztián Forró.

Debaty o poradcovi medzi prezidentom a Forróm potvrdila jeho strana. “Prezident Pellegrini a predseda Forró budú spolu rokovať o osobe poradcu,” uviedla hovorkyňa Maďarskej aliancie Évi Pálinkás. Prezidentská kancelária vyjadrenie nekomentovala. Forró neúspešne kandidoval v prvom kole prezidentských volieb.

Ďalších členov tímu poradcov Pellegrini zatiaľ nekonkretizoval. Oficiálne zverejnenými poradcami sú Ján Kubiš a Miroslav Slašťan.

Kubiš je poradcom pre zahraničné otázky a medzinárodnú politiku, neúspešne kandidoval v tohtoročných prezidentských voľbách.

Slašťan Pellegrinimu radí v právnych otázkach, je profesorom európskeho práva na Právnickej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave. Spomína sa tiež meno spisovateľa Jozefa Banáša, ktorý by mohol radiť prezidentovi v otázkach kultúry a médií.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie