Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Bude to váš máj! Vyberte si tento módny strih a zmena účesu prekvapí všetkých prítomných

26.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Kuznetsov Dmitriy). Práve tento trend umožňuje okamžitú premenu. Akú dĺžku zvoliť a ako upraviť nový účes, ktorý sa stáva módnym hitom? Pozrite si náš prehľad najzaujímavejších návrhov na rok 2024 pre tento špeciálny účes v štýle celebrít. Vyskúšajte ofinu na bok! Foto: shutterstock/Kuznetsov Dmitriy Ofina na boku – viac […]
Menej ako 1 min. min.

26.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Kuznetsov Dmitriy).

Práve tento trend umožňuje okamžitú premenu. Akú dĺžku zvoliť a ako upraviť nový účes, ktorý sa stáva módnym hitom? Pozrite si náš prehľad najzaujímavejších návrhov na rok 2024 pre tento špeciálny účes v štýle celebrít.

Vyskúšajte ofinu na bok!
Foto: shutterstock/Kuznetsov Dmitriy

Ofina na boku – viac ako len nový imidž pre ženy všetkých vekových kategórií

Dlhá ofina na boku dáva rovným vlasom špecifickú podobu a dodáva tvári tajomnú auru. Tento jednoduchý spôsob môže tiež zakryť nedokonalosti a docieliť, aby boli vlasy ľahšie upraviteľnými. Hľadáte inšpiráciu na nový účes? Pred návštevou kaderníckeho salónu si pozrite niektoré z nižšie uvedených návrhov. Vaša premena pred prvým májom môže byť veľkolepá.

Účes s ofinou v štýle hviezd – kto si už češe vlasy nabok? 

Tento mimoriadne ženský účes láme rekordy obľúbenosti medzi ženami, ktoré majú davy fanúšikov po celom svete vo všetkých vekových skupinách. Nižšie uvádzame niekoľko módnych nápadov na účes s ofinou v štýle najväčších hviezd. Rok 2024 je najlepší čas na zmeny!

Dua Lipa, talentovaná speváčka mladšej generácie, momentálne nosí stredne dlhý účes s tmavou bordovou ofinou.

Herečka Christina Ricci, ktorá nosí vlasy po plecia v prirodzenej farbe, si tiež zvolila trendy účes s ofinou. Christinina ofina na boku je ako elegantný doplnok, ktorý dodáva imidžu jednotný štýl.

Herečka a modelka Cara Delevingne urobila zo svojich dlhých vlasov a magnetického vzhľadu svoje charakteristické znaky. Dlhé vlasy vám dávajú veľa možností stylingu. Rozhodnúť sa môžete napríklad pre účesy s ofinou na bok s predĺžením uprostred alebo drdol s asymetrickými prameňmi.

Účesy s ofinou na bok – priklonenie sa k symetrii

Polodlhá ofina sa dá nosiť aj s predĺženým stredom. Je to jednoduchý a efektívny účes, ktorým sa zbavíte poškodených končekov alebo si pripravíte vlasy na konský chvost. Ofina na bok so symetrickou presnosťou vyzerá pekne aj s jemnými kučerami. Pozrite si najtrendovejšie účesy a čo najskôr si dohodnite termín v salóne!

Herečka Eva Longoria používa dlhú ofinu na vytvorenie veľkolepých kučier. Vlasy strihané vo vrstvách umožňujú neviditeľné spojenie umelých prameňov. 

Bella Hadid nosí vlasy s ofinou a kovbojským klobúkom. Na tomto základe si modelka dokáže vytvoriť aj dva pevné vrkoče ideálne na súťaže.

Herečka Megan Fox, ktorá so svojím imidžom v poslednom čase veľa experimentuje, svoje bočné pramene upravuje výrazným štýlom, ktorý jej umožňuje držať účes na uzde bez toho, aby si musela zastrčiť vlasy za uši. 

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Tieto účesy budú kraľovať v roku 2024. Sú neuveriteľne elegantné a ľahko sa upravujú

Celú noc ste mali natáčky a ráno ste mali vlasy rovné ako prút? Pravdepodobne ste urobili typickú chybu

The post Bude to váš máj! Vyberte si tento módny strih a zmena účesu prekvapí všetkých prítomných appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie