Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Budete kričať, ale potrebujeme rozostavať ekonomiku, hovorí Fico. Vláda schválila Rašiho návrh

„Viem, že budete kričať, ale my potrebujeme rozostavať ekonomiku,“ povedal premiér Robert Fico na výjazdovom rokovaní vlády v Galante. Jeho kabinet schválil nové podmienky pre verejné obstarávanie. Ak parlament schváli vládny návrh, po novom nebudú musieť mestá a obce vytvoriť súťaž pri nákupoch za menej než 50-tisíc eur. Doterajšia hranica bola nastavená na 10-tisíc eur.  […]
Menej ako 1 min.

„Viem, že budete kričať, ale my potrebujeme rozostavať ekonomiku,“ povedal premiér Robert Fico na výjazdovom rokovaní vlády v Galante. Jeho kabinet schválil nové podmienky pre verejné obstarávanie.

Ak parlament schváli vládny návrh, po novom nebudú musieť mestá a obce vytvoriť súťaž pri nákupoch za menej než 50-tisíc eur. Doterajšia hranica bola nastavená na 10-tisíc eur. 

„Tento návrh nevznikol u nás na ministerstve, tento zákon vznikol ako požiadavka našich regiónov, požiadavka našich primátorov a starostov,“ dodal Richard Raši s tým, že priemerná dĺžka obstarávaní pri menších zákazkách bola pol roka, skrátiť túto lehotu chce vláda novými pravidlami na niekoľko týždňov.

Asociácia priemyselných zväzov dopravy v pripomienkach návrhu vyčítala,…

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie