Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Budíček! Globalisti už tlačia digitálnu menu.

www.slovanskenoviny.sk/rss ajná kabala medzinárodných bánk sa už rozhodla, že novú digitálnu menunám jednoducho nanútia. V prvej polovici roku 2023 odhalil Medzinárodný menový fond novú ‚globálnu menu‘ známu ako ‚univerzálna menová jednotka‘(UMU), ktorá má ‚revolucionarizovať’ svetovú ekonomiku. Túto novú digitálnu menovú jednotku dostal na starosť úplne neznámy Úrad pre menovú politiku digitálnej meny (DCMA – Digital […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

ajná kabala medzinárodných bánk sa už rozhodla, že novú digitálnu menu
nám jednoducho nanútia.
V prvej polovici roku 2023 odhalil Medzinárodný menový fond novú ‚globálnu menu‘ známu ako ‚univerzálna menová jednotka‘(UMU), ktorá má ‚revolucionarizovať’ svetovú ekonomiku.

Túto novú digitálnu menovú jednotku dostal na starosť úplne neznámy Úrad pre menovú politiku digitálnej meny (DCMA – Digital Currency Monetary Authority).

Najúžasnejšie na tom všetko ale je, že až doposiaľ o žiadnom Úrade pre digitálnu menu (DCMA) takmer nikto nepočul a o tomto úrade ani nikde nie sú žiadne zrozumiteľné informácie. Medzinárodný menový fond (MMF) a Svetová banka (SB) na tento účel plánujú zriadiť Centrálnu banku pre digitálnu menu CBDC (CBDC – Central Bank Digital Currency).

Banka pre medzinárodné platby (BIS – Bank for International Settlements) v Bazileji sa hlboko ponorila do tejto aktuálnej problematiky CBDC a teraz poskytuje poradenskú pomoc klasickým centrálnym bankám po celom svete pri príprave projektov zavedenia digitálnych mien. Taktiež iniciuje projekty na prepojenie systémov digitálnych mien jednotlivých krajín s ohľadom na využitie CBDC ako prostriedku vzájomného zúčtovania medzi krajinami.

Niektorí experti naznačujú, že BIS má ďalekosiahle ciele vytvoriť jednotnú CBDC pre všetky krajiny a zaviesť globálnu digitálnu menu, ktorá by mala nahradiť americký dolár. Ten je totiž aktuálne pred totálnym kolapsom a hrozí, že svojim pádom stiahne so sebou aj celý kapitalistický systém vykorisťovania 99% ľudí tohto sveta najbohatšou elitou 1%. Kabala totiž v skutočnosti bojuje o prežitie.

Viac informácii o tom, čo sa pripravuje a ako to s nami bude sa dočítate v našich knihách:

Príspevok Budíček! Globalisti už tlačia digitálnu menu. je zobrazený ako prvý na .

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie