Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Búrky si na dnes dajú prestávku a na Slovensku bude pekne

25.06.2024 Redakcia Vášen v tebe (Foto: shutterstock/Yuliya Il’ina). Vďaka vysokotlakovému počasiu sa vzniku búrok báť nemusíme, pretože dnešok 25.06.024 (utorok) sa bude niesť v pokojnom duchu. Bude jasno až polooblačno, miestami prechodne zväčšená oblačnosť. Počasie je ako stvorené na dlhšiu prechádzku. Foto: shutterstock/Yuliya Il’ina Biometeorologické podmienky budú priaznivé prakticky na celom území našej krajiny. Môžete sa […]
Menej ako 1 min. min.

25.06.2024 Redakcia Vášen v tebe (Foto: shutterstock/Yuliya Il’ina).

Vďaka vysokotlakovému počasiu sa vzniku búrok báť nemusíme, pretože dnešok 25.06.024 (utorok) sa bude niesť v pokojnom duchu. Bude jasno až polooblačno, miestami prechodne zväčšená oblačnosť. Počasie je ako stvorené na dlhšiu prechádzku.

Foto: shutterstock/Yuliya Il’ina

Biometeorologické podmienky budú priaznivé prakticky na celom území našej krajiny. Môžete sa tešiť na príjemné počasie, ktoré bude mať pozitívny vplyv na vaše zdravie a pohodu. Len miestami, najmä na severe, východe a juhu, sa tieto podmienky môžu prechodne zoslabnúť do neutrálnej polohy. To však neznamená žiadne dramatické zmeny, len mierne kolísanie, ktoré väčšina z nás ani nezaznamená.

Aké teploty sa budú v priebehu dňa vyskytovať?

Dnes nás čaká príjemný deň, pretože búrky si dajú prestávku a môžeme sa tešiť na pokojnejšie počasie. Najvyššie denné teploty sa budú pohybovať v rozmedzí od 27 do 32 °C, čo je ideálne na letné aktivity a relaxáciu. Ak plánujete výlet do prírody, Orava, Liptov a horný Spiš budú o niečo chladnejšie, teploty tam dosiahnu okolo 25 °C, čo je stále príjemné a osviežujúce.

Ak sa chystáte na turistiku alebo horskú túru, vo výške 1500 metrov nad morom očakávame teploty okolo 17 °C. To znamená, že by ste si mali so sebou vziať aj ľahkú bundu, aby ste sa udržali v teple, najmä ak sa plánujete zdržať vo vyšších polohách dlhšie.

Bude fúkať ?

Čo sa týka vetra, dnes bude prevažne fúkať slabý vietor. Na Zemplíne, v Above a Šariši sa pripravte na severný vietor s rýchlosťou 3 až 9 m/s, čo zodpovedá 10 až 30 km/h. Tento mierny vietor by nemal veľmi ovplyvniť vaše plány, iba príjemne ochladí vzduch.

A čo je na tom najlepšie? Dnešný deň bude bez zrážok, takže si môžeme naplno užiť slnečné počasie a vychutnať si každú chvíľu vonku. Nezabudnite na opaľovací krém a dostatok vody, aby ste sa udržali hydratovaní.

Nezabudnite si užiť tento slnečný deň!

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Čo o človeku vypovedá vôňa parfému? Zistite to! Dozviete sa veľa o sebe

Táto farba je nesporným hitom leta 2024. Tu je návod na jej módny a elegantný štýl

The post Búrky si na dnes dajú prestávku a na Slovensku bude pekne appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie