Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Burza starožitností v Kaštieľskom parku v Stupave

Chceme vás srdečne pozvať na Burzu starožitností, ktorá sa bude konať najbližšiu sobotu, 6. apríla, od 7:00 ráno, v nádhernom prostredí Kaštieľského parku v Stupave. Ako informuje mesto Stupava, toto podujatie je pre všetkých milovníkov starých predmetov, mincí, medailí, bankoviek, známok, pohľadníc a mnohých ďalších unikátov, ktoré nájdu svoje miesto na tejto jedinečnej burze. Pripravte […]
Menej ako 1 min.

Chceme vás srdečne pozvať na Burzu starožitností, ktorá sa bude konať najbližšiu sobotu, 6. apríla, od 7:00 ráno, v nádhernom prostredí Kaštieľského parku v Stupave.

Ako informuje mesto Stupava, toto podujatie je pre všetkých milovníkov starých predmetov, mincí, medailí, bankoviek, známok, pohľadníc a mnohých ďalších unikátov, ktoré nájdu svoje miesto na tejto jedinečnej burze.

Pripravte sa na den plný objavovania a rozprávania sa s odborníkmi a vášnivými zbierateľmi, ktorí sa zúčastnia tejto udalosti. Burza bude otvorená pre všetkých, či už ste skúsený zberateľ alebo len začínate svoju zbierku. V našom širokom spektre nájdete predmety ako knihy, obrazy, porcelán, gramofónové platne, a mnoho ďalších fascinujúcich artefaktov.

Ak hľadáte staré klenoty, jedinečné kúsky z minulosti alebo jednoducho chcete stráviť príjemné chvíle v atmosfére histórie a umenia, neváhajte a prídite si k nám! Tešíme sa na vás a vašu vášeň pre staré veci.

© Slovenský večerník/ilustračné foto

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie