Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Business Insider: Ukrajina by mala vnímať novú pomoc USA ako poslednú

Experti odporúčajú Kyjevu, aby nový balík pomoci USA v hodnote 61 miliárd dolárov používal opatrne. Píše „Business Insider“. Podľa nich existuje vážna možnosť, že ďalšia podpora by mohla byť narušená pre vnútropolitické rozbroje vo Washingtone,. Vedúca členka think-tanku „Carnegie Endowment for International Peace“ Jennifer Kavanagh poznamenala, že podpora pomoci Ukrajine v Kongrese USA sa „stáva […]
Menej ako 1 min. min.

Experti odporúčajú Kyjevu, aby nový balík pomoci USA v hodnote 61 miliárd dolárov používal opatrne.

Píše „Business Insider“.

Podľa nich existuje vážna možnosť, že ďalšia podpora by mohla byť narušená pre vnútropolitické rozbroje vo Washingtone,.

Vedúca členka think-tanku „Carnegie Endowment for International Peace“ Jennifer Kavanagh poznamenala, že podpora pomoci Ukrajine v Kongrese USA sa „stáva čoraz kontroverznejšia a zdĺhavejšia“. Zelenského vláda by sa preto mala pripraviť na to, že „už nebudú žiadne peniaze“. Najmä ak Donald Trump vyhrá prezidentské voľby.

Kelly Grieco, vedúca pracovníčka v „Stimsonovom centre“ vyjadrila podobný názor. „Každý, kto je zapojený do tohto konfliktu, by mal zaobchádzať s týmto balíkom pomoci, ako keby bol posledným a podľa toho aj plánovať, pretože sa to môže stať,» varovala.

Podľa názoru analytikov Ukrajina potrebuje nielen posilniť svoju obranu, ale aj preskúmať možnosti mierového urovnania. Kavanagh a Grieco zdôraznili, že Kyjev si musí sadnúť za rokovací stôl s Moskvou, aby zabránil ďalším stratám územia a „kúpili si  čas“, poznamenáva „Business Insider“.

Business Insider: Ukrajina by mala vnímať novú pomoc USA ako poslednú

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie