Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Bybit integruje Apple Pay

Bybit, jedna z popredných svetových kryptobúrz, oznámila významnú zmenu na trhu s kryptomenami, a to integráciu služby Apple Pay do svojej platformy. Tento strategický krok má priniesť revolúciu v spôsobe, akým sa používatelia zapájajú do transakcií s kryptomenami, pretože ponúka bezpečnejší, istejší a súkromnejší spôsob platby. Integrácia Apple Pay s platformou Bybit rieši rastúce obavy […]
Menej ako 1 min. min.

Bybit, jedna z popredných svetových kryptobúrz, oznámila významnú zmenu na trhu s kryptomenami, a to integráciu služby Apple Pay do svojej platformy. Tento strategický krok má priniesť revolúciu v spôsobe, akým sa používatelia zapájajú do transakcií s kryptomenami, pretože ponúka bezpečnejší, istejší a súkromnejší spôsob platby.

Integrácia Apple Pay s platformou Bybit rieši rastúce obavy týkajúce sa bezpečnosti a súkromia v oblasti digitálnych mien. Využitím robustných bezpečnostných opatrení Apple Pay, ktoré zahŕňajú autentifikáciu prostredníctvom Face ID, Touch ID alebo prístupového kódu zariadenia spolu s jedinečným dynamickým bezpečnostným kódom pre každú transakciu, chce Bybit poskytnúť svojim používateľom pokoj pri nákupe kryptomien.

Joan Han, obchodná a marketingová riaditeľka spoločnosti Bybit, vyjadrila nadšenie z novej funkcie a uviedla: „Sme nadšení, že môžeme našim zákazníkom ponúknuť Apple Pay ako možnosť platby v aplikácii alebo na webovej stránke spoločnosti Bybit, čím sa zlepší ich platobný zážitok s bezkonkurenčným zabezpečením a pohodlím.“ Táto integrácia znamená výrazný pokrok v záväzku spoločnosti Bybit poskytovať bezproblémové, bezpečné a inovatívne finančné riešenia v celosvetovom meradle.

Karta Bybit, ktorá integráciu uľahčuje, umožňuje automatickú konverziu kryptomien na fiat meny pri platbách kartou a výberoch z bankomatov. Podporuje celý rad kryptomien vrátane Bitcoinu (BTC) a Etherea (ETH), čím rozširuje možnosti používateľov efektívne spravovať svoje digitálne aktíva.

Jednou z hlavných výhod tejto integrácie je zjednodušenie platobného procesu. Používatelia teraz môžu nakupovať na svojich zariadeniach iPhone, iPad a Mac bez potreby vytvárať účty alebo opakovane zadávať informácie o odoslaní a fakturácii. Toto pohodlie ešte zvyšuje skutočnosť, že používatelia Bybit majú prístup k viac ako 20 fiat menám na nákup digitálnych aktív pomocou Apple Pay, údajne s nulovými transakčnými poplatkami až do 1. júla 2024, 10:00 UTC.

Krok spoločnosti Bybit integrovať službu Apple Pay nie je len dôkazom inovatívneho prístupu burzy, ale odráža aj rastúci trend, keď hlavné finančné služby využívajú potenciál kryptomien. Keďže trh s digitálnymi menami naďalej dozrieva, takéto integrácie sa pravdepodobne stanú bežnejšími a poskytnú používateľom rôzne možnosti, ako narábať so svojimi aktívami v bezpečnom a používateľsky prívetivom prostredí.

Zdroj: ByBit

Príspevok Bybit integruje Apple Pay je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie