Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Býčí horizont Bitcoinu

Uprostred kolísavých trhových podmienok pseudonymný analytik CryptoCon predpovedal býčí výhľad pre Bitcoin, pričom navrhol 25 % nárast nad jeho súčasné historické maximum s cieľom dosiahnuť ďalší významný míľnik 91 539 USD. Táto predpoveď prichádza napriek jastrabiemu tónu Federálneho rezervného systému Spojených štátov, ktorý zvyčajne signalizuje sprísnenie menovej politiky a mohol by byť vnímaný ako brzda […]
Menej ako 1 min. min.

Uprostred kolísavých trhových podmienok pseudonymný analytik CryptoCon predpovedal býčí výhľad pre Bitcoin, pričom navrhol 25 % nárast nad jeho súčasné historické maximum s cieľom dosiahnuť ďalší významný míľnik 91 539 USD. Táto predpoveď prichádza napriek jastrabiemu tónu Federálneho rezervného systému Spojených štátov, ktorý zvyčajne signalizuje sprísnenie menovej politiky a mohol by byť vnímaný ako brzda investícií do rizikových aktív, ako sú kryptomeny.

Analýza od CryptoCon je založená na modeli „Magic Bands“, ktorý rozdeľuje cyklus Bitcoinu na rôzne úrovne na základe vrcholov a pádov predchádzajúcich cyklov s cieľom predpovedať budúce ceny. Model predpokladá, že akonáhle Bitcoin prekoná primárnu úroveň – svoje súčasné historické maximum, presunie sa na ďalší stupeň na základe pohybov predchádzajúceho cyklu. V súčasnosti sa hovorí, že Bitcoin odoláva na úrovni 2,5. Po prekonaní tohto konsolidačného obdobia sa však očakáva, že dosiahne tretiu úroveň na úrovni 91 539 USD, po ktorej bude nasledovať „cieľový vrchol cyklu“ na úrovni 123 832 USD.

$91,539 target left untouched and unchanged for #Bitcoin.

Taking some time to reach it at Level 3 of the Magic bands but it’s the next step.

All in due time… pic.twitter.com/Pwimj05ZQb

— CryptoCon (@CryptoCon_) June 12, 2024

Odolnosť Bitcoinu tvárou v tvár jastrabiemu Federálnemu rezervnému systému je pozoruhodná. Postoj Fedu zvyčajne ovplyvňuje likviditu trhu a náladu investorov, čo často vedie k opatrnému investičnému správaniu. Trh kryptomien však vykazuje určitý stupeň oddelenia od tradičných finančných trhov, čo naznačuje, že dynamika hodnoty Bitcoinu môže fungovať nezávisle od bežných ekonomických ukazovateľov.

Predpokladaný nárast na 91 539 USD by podľa údajov CoinMarketCap predstavoval 34 % nárast oproti súčasnej cene 68 315 USD. Táto optimistická predpoveď sa zhoduje s náladami viacerých ďalších analytikov trhu, ktorí tiež poskytli býčie predpovede cien Bitcoinu na najbližšie roky. Tieto analýzy sa líšia metodikou a časovým rámcom, ale vo všeobecnosti odrážajú pozitívny dlhodobý výhľad ocenenia Bitcoinu.

Investorom a obchodníkom odporúčame pristupovať k týmto predpovediam opatrne, keďže trh s kryptomenami je známy svojou volatilitou a nepredvídateľnosťou. Hoci modely ako „Magic Bands“ ponúkajú štruktúrovaný prístup k predpovedaniu cien, nemôžu zohľadniť všetky trhové premenné a vonkajšie faktory, ktoré by mohli ovplyvniť trajektóriu ceny Bitcoinu.

Keďže trh naďalej dozrieva a do priestoru kryptomien vstupuje viac inštitucionálnych investorov, vplyv makroekonomických faktorov, ako je napríklad politika Federálneho rezervného systému, môže byť výraznejší. Preto zostať informovaný a vykonávať dôkladný prieskum zostáva kľúčové pre každého, kto sa chce orientovať v zložitosti investícií do kryptomien.

Na záver možno konštatovať, že zatiaľ čo jastrabí tón Federálneho rezervného systému predstavuje opatrné pozadie, býčie predpovede ceny Bitcoinu naznačujú sebavedomý výhľad niektorých analytikov. Či sa tieto prognózy naplnia, sa ešte len uvidí, ale pretrvávajúci záujem o potenciál Bitcoinu naďalej podnecuje diskusie a investície na trhu kryptomien. Ako vždy, pre účastníkov tohto dynamického a vyvíjajúceho sa trhu je nevyhnutná náležitá starostlivosť a vyvážený prístup k riadeniu rizík.

Zdroj: X

Príspevok Býčí horizont Bitcoinu je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie