Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Byla to bouře, jásá Procházka po výhře. Nejsem samuraj, jen chlápek z Česka, vzkázal Rakičovi

„Jsem chlápek z České republiky, nejsem samuraj. Ale v našich životech existují věci, které nás formují, motivují, a samurajství je jednou z nich. Žiji s těmito pravidly. Tohle byla bouře,“ řekl Procházka po zápase s připomínkou Rakičových předzápasových slov o tom, že český bojovník je „falešný samuraj“. MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Lidé na pervitinu jsou jako dohořívající svíčka, […]
Menej ako 1 min. min.

„Jsem chlápek z České republiky, nejsem samuraj. Ale v našich životech existují věci, které nás formují, motivují, a samurajství je jednou z nich. Žiji s těmito pravidly. Tohle byla bouře,“ řekl Procházka po zápase s připomínkou Rakičových předzápasových slov o tom, že český bojovník je „falešný samuraj“.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Lidé na pervitinu jsou jako dohořívající svíčka, říká Stabla. V čem je nebezpečí HHC?

Jednatřicetiletý rodák z Hostěradic na Znojemsku si loni v listopadu v New Yorku připsal první porážku po osmi letech, když v titulovém zápase prohrál s Brazilcem Alexem Pereirou. V Las Vegas teď oslavil vítězný návrat.

O rok starší Rakič se do oktagonu vrátil po téměř dvou letech a první kolo souboje proti Procházkovi vyhrál na body. Český bojovník držel střed klece, Rakič se jej snažil zasahovat kopy na nohu, Procházkou ale výrazněji neotřásl.

V závěru prvního kola dokázal Procházka poprvé soupeře zasáhnout a ve druhém kole došlo na „přestřelku“, jak člen brněnského Jetsaam gymu avizoval. Procházka Rakiče srazil na zem, pokračoval v úderech a rozhodčí následně zápas ukončil. Český bijec si připsal jubilejní třicátou výhru mezi profesionály, čtvrtou pod hlavičkou UFC.

Hned po zápase vyzval k dalšímu souboji vítěze hlavního duelu akce UFC 300, ve kterém se o pás šampiona polotěžké váhové kategorie utkali Pereira s Američanem Jamahalem Hillem. „Příště chci šampiona. Ať vyhraje lepší,“ řekl Procházka. Titul o pár hodin později uhájil Pereira, který Hilla knokautoval v prvním kole.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie