Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

„Byly tam zatracený štosy stodolarovek“. Pár hledačů pokladů vylovil magnetem z jezera trezor

James Kane a Barbie Agostiniová vhodili do jezera v parku Flushing Meadows v Queensu provaz s magnetem a vylovili trezor. Po jeho otevření podle televize NY1 zjistili ke svému velkému překvapení, že je plný stodolarových bankovek v odhadované celkové hodnotě 100 tisíc dolarů (zhruba 2,3 milionu korun). MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Rvačka na Staromáku. Lidi vybírající […]
Menej ako 1 min. min.

James Kane a Barbie Agostiniová vhodili do jezera v parku Flushing Meadows v Queensu provaz s magnetem a vylovili trezor. Po jeho otevření podle televize NY1 zjistili ke svému velkému překvapení, že je plný stodolarových bankovek v odhadované celkové hodnotě 100 tisíc dolarů (zhruba 2,3 milionu korun).

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Rvačka na Staromáku. Lidi vybírající peníze pro Ukrajinu měla napadnout rusky hovořící skupina

Pár se koníčku, jemuž přezdívá „lov pokladů pro chudé“, začal věnovat během pandemie covidu-19. Mezi jejich další nálezy patří střelné zbraně z 19. století, granáty z období druhé světové války či motocykl. Zároveň se nejedná o první trezor, který vylovili, ale nikdy v něm nebyla takto vysoká částka.

Po pátečním nálezu pár kontaktoval policii. Ta jim následně sdělila, že si peníze mohou nechat, jelikož neshledala žádnou spojitost se zločinem, řekl pár v rozhovoru s televizí. Agostiniová v této souvislosti doplnila, že trezor „byl evidentně kradený“, ale policie neměla jak zjistit, komu patřil, jelikož neobsahoval žádné doklady, aby mohla kontaktovat původního majitele.

„V minulosti jsme našli spoustu trezorů,“ uvedl Kane. „Pak jsem viděl, kolik tam je, a řekl si, že to není možný,“ dodal. „Vytáhli jsme to a byly tam zatracený štosy stodolarovek,“ dodal s tím, že peníze byly promáčené a do značné míry zničené.

MOŽNÁ JSTE PŘEHLÉDLI: Části chatařů se zvedla daň z nemovitosti o tisíce korun. Na zaplacení zbývají již jen hodiny

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie