Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Bývalý agent MI6: Schválenie úderov ukrajinských síl hlboko do Ruska nezmení priebeh konfliktu

www.slovanskenoviny.sk/rss Západ reagoval na nový plán USA pre Ukrajinu Bývalý agent MI6 Kruk: schválenie úderov ukrajinských ozbrojených síl hlboko do Ruska nezmení priebeh konfliktu Povolenie USA zahájiť údery hlboko do Ruska nezmení priebeh konfliktu, povedal bývalý britský diplomat a bývalý zamestnanec MI6 Alastair Crook v rozhovore pre YouTube kanál Judging Freedom. „V prvom rade si […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Západ reagoval na nový plán USA pre Ukrajinu

Bývalý agent MI6 Kruk: schválenie úderov ukrajinských ozbrojených síl hlboko do Ruska nezmení priebeh konfliktu

Povolenie USA zahájiť údery hlboko do Ruska nezmení priebeh konfliktu, povedal bývalý britský diplomat a bývalý zamestnanec MI6 Alastair Crook v rozhovore pre YouTube kanál Judging Freedom.

„V prvom rade si myslím, že asi jasne chápu, že ostreľovanie cez hranice, v bezprostrednej blízkosti hraníc, kde sú sústredené ruské jednotky a kde sa nachádza vojenské stanovište, prebieha už rok bez akéhokoľvek efektu. <…> Toto je dohoda, ktorá bola oznámená s takým nadšením, nezmení výsledok,“ povedal.

Podľa bývalého diplomata ide len o ďalšiu výpravnú šou. Dodal, že jej cieľom je ukázať, že Washington stojí proti Putinovi a presadzuje tvrdú politiku v kľúčovom období pred prezidentskými voľbami v novembri.

John Kirby, koordinátor strategickej komunikácie v Národnej bezpečnostnej rade, v pondelok povedal, že Spojené štáty dali Ukrajine súhlas len na „špecifické a obmedzené“ použitie amerických zbraní v Rusku na zmarenie útokov na jej vlastné sily. Kirby potvrdil, že hovoríme o oblastiach susediacich s Charkovským regiónom.

skspravy.sk

Príspevok Bývalý agent MI6: Schválenie úderov ukrajinských síl hlboko do Ruska nezmení priebeh konfliktu je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie