Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Bývalý predseda CFTC v predstavenstve Paxos

Finančný svet je svedkom významnej zmeny, keďže technológia blockchain sa naďalej prelína s tradičnými finančnými štruktúrami. Najlepším príkladom tejto integrácie je nedávne vymenovanie J. Christophera Giancarla, bývalého predsedu americkej Komisie pre obchodovanie s komoditnými futures (CFTC), do predstavenstva spoločnosti Paxos, ktorá stojí na čele inovácií v oblasti blockchainu a vydávania stablecoinov. Giancarlovo pôsobenie v CFTC […]
Menej ako 1 min. min.

Finančný svet je svedkom významnej zmeny, keďže technológia blockchain sa naďalej prelína s tradičnými finančnými štruktúrami. Najlepším príkladom tejto integrácie je nedávne vymenovanie J. Christophera Giancarla, bývalého predsedu americkej Komisie pre obchodovanie s komoditnými futures (CFTC), do predstavenstva spoločnosti Paxos, ktorá stojí na čele inovácií v oblasti blockchainu a vydávania stablecoinov.

Giancarlovo pôsobenie v CFTC od marca 2017 do apríla 2019 bolo poznačené dohľadom nad spustením prvých termínovaných produktov na Bitcoin, vďaka čomu si vyslúžil prezývku „CryptoDad“ za svoj prezieravý postoj k regulácii kryptomien. Jeho následná publikácia „CryptoDad: The Fight for the Future of Money“ (CryptoDad: Boj o budúcnosť peňazí) ešte viac upevnila jeho povesť obhajcu transformačného potenciálu digitálnych mien.

Strategický krok spoločnosti Paxos, ktorým sa Giancarlo stal jej členom, je v súlade s poslaním spoločnosti preklenúť priepasť medzi tradičnými financiami a rozvíjajúcim sa svetom digitálnych aktív. Očakáva sa, že jeho bezkonkurenčné odborné znalosti a hlboké pochopenie dynamiky trhu posilnia pozíciu spoločnosti Paxos ako lídra v oblasti regulovanej štruktúry trhu digitálnych aktív a inovácií stablecoinov.

Charles Cascarilla, generálny riaditeľ a spoluzakladateľ spoločnosti Paxos, vyjadril dôveru v Giancarlovu schopnosť prispieť k rastu spoločnosti, najmä pri rozširovaní jej globálnej regulačnej pôsobnosti a uľahčovaní bezpečného prijatia digitálnych aktív a technológie blockchain. Vymenovanie Giancarla prichádza v čase, keď spoločnosť Paxos prechádza zložitým regulačným skúmaním, najmä zo strany americkej Komisie pre cenné papiere a burzy (SEC), ktorá spoločnosť Paxos informovala o svojom zámere podať na ňu žalobu pre údajné porušenie zákonov na ochranu investorov v súvislosti s jej stablecoinom Binance USD.

Giancarlova rozsiahla odborná prax, vrátane jeho poradenských funkcií v newyorskej fintech spoločnosti Digital Asset a v službe na požičiavanie kryptomien BlockFi, ako aj jeho strategické poradenstvo v investičnej spoločnosti CoinFund, ho stavia do pozície cenného prínosu pre spoločnosť Paxos. Jeho skúsenosti budú mať zásadný význam pri usmerňovaní spoločnosti v rámci vyvíjajúceho sa regulačného prostredia a pri presadzovaní jej vízie efektívnejšieho a inkluzívnejšieho finančného systému.

Keďže hranice medzi tradičnými financiami a digitálnymi inováciami sa naďalej stierajú, odvetvie bude nepochybne profitovať z poznatkov a vedenia skúsených odborníkov, ako je Giancarlo. Jeho angažovanosť v spoločnosti Paxos znamená krok vpred v snahe o harmonizovaný finančný ekosystém, ktorý využíva výhody technológie blockchain a zároveň dodržiava regulačné normy a ochranu investorov.

Zdroj: cryptonews

Príspevok Bývalý predseda CFTC v predstavenstve Paxos je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie