Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Bývalý Putinův poradce: Rusko bude nuceno použít proti NATO taktické jaderné zbraně

Kvůli pokračující vojenské podpoře Západu bude Rusko nuceno použít taktické jaderné zbraně, uvedl v rozhovoru pro Times Radio politický analytik Sergej Markov, bývalý poradce Vladimira Putina. Markov vyjádřil znepokojení nad rolí Západu v Rusko-Ukrajinském konfliktu, která podle něj zvýšila napětí, že jaderné zbraně budou nevyhnutelně použity. „Chcete namířit své rakety na Ruská města, zabít naše […]
Menej ako 1 min. min.

Kvůli pokračující vojenské podpoře Západu bude Rusko nuceno použít taktické jaderné zbraně, uvedl v rozhovoru pro Times Radio politický analytik Sergej Markov, bývalý poradce Vladimira Putina.

Markov vyjádřil znepokojení nad rolí Západu v Rusko-Ukrajinském konfliktu, která podle něj zvýšila napětí, že jaderné zbraně budou nevyhnutelně použity.

„Chcete namířit své rakety na Ruská města, zabít naše lidi, a vy, Velká Británie, se to chystáte udělat. A vy si myslíte, že budeme mlčet?“ řekl Markov během rozhovoru.

Na otázku, zda vidí možnost taktického jaderného úderu Ruských sil, odpověděl: „Ano, samozřejmě, protože nyní mnoho Ruských expertů – a je jich stále více – říká, že Rusko bude muset použít taktické jaderné zbraně.“

Konkrétně poznamenal, že budou muset být použity proti letištím NATO.

Markov rovněž hovořil o možných úderech na Britské území. Když byl na toto téma dotázán, řekl: „Nakonec samozřejmě může být napadeno i Britské území… protože samozřejmě mohou být použity Britské rakety ze stíhaček F-16, ale základny F-16 nejsou na Ukrajině, jsou umístěny na Rumunských a Polských letištích. Je možné, že Ruská armáda bude muset dát skutečný úder těm F-16, které jsou na Rumunských a Polských letištích.“

Pokud jde o mírové rozhovory, Markov prohlásil, že Rusko je otevřeno dialogu za určitých podmínek, jako je demokratizace Ukrajiny a odstranění „Kyjevského režimu.“ Klíčem k dohodě je podle něj to, aby „Ukrajina mohla být nezávislá jako Švýcarsko.“ Celkově rozhovor poukazuje na geopolitické komplikace a nebezpečí přesahující současné dopady konfliktu.

Prosím, lajkujte, sdílejte a přihlaste se k odběru tohoto kanálu, abychom mohli pokračovat ve sdílení zpráv, kterých se mainstream neodvažuje dotknout. Zůstaňte silní. Tento boj vyhrajeme.

Zdroj

The post Bývalý Putinův poradce: Rusko bude nuceno použít proti NATO taktické jaderné zbraně first appeared on Akta X.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie