Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Bývalý ředitel CDC varuje, že vědci pravděpodobně vytvářejí další pandemii, která zaútočí na lidský imunitní systém (video)

Pravidelní čtenáři již jistě zaznamenali články, ve kterých jsem upozornila na – v poslední době v USA velmi diskutovanou – ptačí chřipku, která se již údajně přenesla na krávy, kočky a lidi (více k tématu najdete např. zde, zde, zde nebo zde). Na amerických médiích jde aktuálně o velké téma, neboť ptačí chřipku začali zjišťovat […]
Menej ako 1 min. min.

Pravidelní čtenáři již jistě zaznamenali články, ve kterých jsem upozornila na – v poslední době v USA velmi diskutovanou – ptačí chřipku, která se již údajně přenesla na krávy, kočky a lidi (více k tématu najdete např. zde, zde, zde nebo zde).

Na amerických médiích jde aktuálně o velké téma, neboť ptačí chřipku začali zjišťovat nespolehlivými PCR testy, takže ji nalézají kde se dá, dokonce i v pasterizovaném mléce. To tedy alespoň tvrdí.

Údajná nákaza u krav by mohla být časem zneužita k jejich utrácení, ke kterému podněcuje i klimatická agenda. A u WHO prosazovaný program One health se také velmi podrobně věnuje zoonózám, tedy nemocem, které by údajně mohl člověk dostat od zvířat.

Cílem tohoto programu je vytvoření zón nedostupných pro lidi a zároveň vystěhování mas z venkova do měst. Jisté tak je, že i z příští pandemie budou obviněna zvířata.

Už za covidu se nám pokusili namluvit nesmysly o netopýrech (nebo luskounech), které se nakonec ukázaly jako jeden velký podvod. Nyní se tak zřejmě zaměří na krávy a kočky. A samozřejmě i ptactvo.

Bude tedy laboratorně vytvořená ptačí chřipka příští plandemií? Bude onou nemocí X, která se diskutovala i na posledním srazu WEF?

Bývalý ředitel CDC varuje, že vědci pravděpodobně vytvářejí další pandemii, kmen ptačí chřipky, který napadne lidský imunitní systém.

Bývalý ředitel CDC Dr. Robert Redfield učinil v rozhovoru pro NewsNation znepokojivý komentář o nedávném vypuknutí ptačí chřipky a naznačil, že to, co vidíme, nemusí být virus vyskytující se v přírodě, ale spíše virus přenášený lidskou manipulací, který byl množen v biolaboratoři.

Jinými slovy, mohl by to být Covid 2.0, jen horší, s geneticky modifikovaným patogenem speciálně navrženým k šíření mezi lidmi.

Redfield řekl, že se obává ptačí chřipky, protože v současné době potřebuje virus pět změn aminokyselin, aby se lidé účinně infikovali. „Ale v laboratoři bych z něho za pár měsíců mohl udělat vysoce infekční pro lidi.“

Redfield pokračoval:

„Toto je skutečná hrozba pro biologickou bezpečnost, že tyto univerzitní laboratoře provádějí bioexperimenty, které záměrně mění viry – a já věřím, že příčinou velké pandemie bude ptačí chřipka – tím, že učí tyto viry, aby byly infekčnější pro lidi.“

Chcete-li slyšet komentáře dr. Redfielda, podívejte se na video níže a přejděte na 15:30 (anglicky).

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie