Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Čajovú lyžičku po lyžičke nalejte na alobal a zabalte do gule. Mali by byť v každom šatníku. Nie je to len o vôni

12.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Súkromný archív). Ako sa zbaviť odevných molí? Nemusíte kombinovať a investovať do drahých prostriedkov proti škodcom z obchodu. Namiesto toho budú fungovať jednoduché obaly, ktoré schováte v šatníku. Pozrite sa, ako ich vyrobiť a čo budete potrebovať, aby ste sa problému zbavili na dlhší čas. Ako sa zbaviť odevných […]
Menej ako 1 min. min.

12.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Súkromný archív).

Ako sa zbaviť odevných molí? Nemusíte kombinovať a investovať do drahých prostriedkov proti škodcom z obchodu. Namiesto toho budú fungovať jednoduché obaly, ktoré schováte v šatníku. Pozrite sa, ako ich vyrobiť a čo budete potrebovať, aby ste sa problému zbavili na dlhší čas.

Ako sa zbaviť odevných molí? Nemusíte kombinovať a investovať do drahých prostriedkov proti škodcom z obchodu.
Foto: Súkromný archív

Odevné mole môžu v šatníkoch spôsobiť spúšť a zničiť aj to najlepšie oblečenie, ktoré v nich máme uložené. Niekedy sa môže stať, že uložíte oblečenie, aby v pokoji počkalo na ďalšiu sezónu, a keď ho vyberiete, je pokryté dierami a nepoužiteľné. Ako tomu zabrániť? Ako bojujete proti odevným moliam? Stačí ich po lyžičke nasypať na hliníkovú fóliu a zabaliť do gule.

Čo zabíja odevné mole? Môžete ich nadobro odradiť jednoduchým trikom

Individuálne odstraňovanie molí zo šatníka pravdepodobne neprinesie želaný účinok, pretože škodcovia sa buď vrátia, alebo ich nebudete môcť odstrániť všetky. Namiesto toho môžete vyskúšať jednoduchý trik, ktorý vás ich zbaví rýchlo, účinne a nadobro.

Stačí vziať obyčajnú hliníkovú fóliu a rozdeliť ju na malé kúsky. Pomocou nožníc môžete vystrihnúť štvorcové kúsky. Malo by ich byť asi tucet. Potom lyžičkou nasypte levanduľu a sušenú mätu a položte ich na každý list. Štvorce pevne zabaľte, ihlou alebo špáradlom urobte malé dierky a zabaľte ich do skrine. Uvoľnená vôňa je pre mole nepríjemná. Keď ju zacítia, je veľká pravdepodobnosť, že odídu a už sa nevrátia.

Účinným spôsobom, ako odpudiť mole odevné z vášho šatníka, je aj použitie esenciálnych olejov, ktoré mole odevné neznášajú.
Foto: shutterstock/evrymmnt

Ako sa zbaviť odevných molí domácou metódou? Použite esenciálne oleje

Účinným spôsobom, ako odpudiť mole odevné z vášho šatníka, je aj použitie esenciálnych olejov, ktoré mole odevné neznášajú. Dobre poslúžia vône levandule, citrusov a šalvie. Ako však tieto výrobky dostanete do svojho šatníka? Môžete to urobiť pomocou vaty, vatových tampónov alebo starého oblečenia, ktoré už nepotrebujete. Stačí vybraný predmet pokvapkať olejom (stačí pár kvapiek) a umiestniť ho medzi oblečenie v šatníku.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Zabaľte si chodidlá na 30 minút do alobalu. Pocítite skvelé účinky

Vložte alobal do kvetináča. Rastliny začnú rýchlo rásť

The post Čajovú lyžičku po lyžičke nalejte na alobal a zabalte do gule. Mali by byť v každom šatníku. Nie je to len o vôni appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie