Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Čakáte na krásneho a očarujúceho princa?

29.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Volodymyr TVERDOKHLIB). V každom z nás sa skrýva iná povaha. Naše sny a očakávania sú rôzne. A odpovede na tieto otázky sú napísané vo hviezdach. Existuje vôbec romantická láska?Foto: shutterstock/Volodymyr TVERDOKHLIB BARAN Hoci veríte v romantickú lásku, k získaniu partnera pristupujete racionálnejšie. Ak vám nejaký muž padne do oka, […]
Menej ako 1 min. min.

29.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Volodymyr TVERDOKHLIB).

V každom z nás sa skrýva iná povaha. Naše sny a očakávania sú rôzne. A odpovede na tieto otázky sú napísané vo hviezdach.

Existuje vôbec romantická láska?
Foto: shutterstock/Volodymyr TVERDOKHLIB

BARAN

Hoci veríte v romantickú lásku, k získaniu partnera pristupujete racionálnejšie. Ak vám nejaký muž padne do oka, nebudete nečinne sedieť a čakať, kým sa jeho pohľad na vás zastaví. Vyviniete úsilie, aby ste si viac či menej nenápadne získali jeho pozornosť.

BÝK

Očakávate, že muž urobí prvý krok, prevezme iniciatívu a získa si vás. Máte sklon k idealizovaniu a nie vždy dokážete ľudí posúdiť. Preto môžete oplývať náklonnosťou k osobe, ktorá si ju nezaslúži. Muž, ktorý vás vezme na prechádzku na pláž, sa vám okamžite javí ako ideálny partner.

BLÍŽENCI

Celý život hľadáte veľkú, bláznivú lásku a človeka, s ktorým budete zdieľať duševné spojenie. Zakaždým vstupujete do nového vzťahu s nádejou a veríte, že tentoraz to bude iné. Najčastejšie však zažívate ďalšie sklamanie. Napriek tomu nikdy nepochybujete o existencii svojej „druhej polovičky“.

LEV

Na svojho partnera kladiete vysoké nároky. Mal by mať významné profesionálne postavenie, zabezpečiť vám životnú úroveň na primeranej úrovni a, a to je pre vás najdôležitejšie, neustále vás zbožňovať, uchádzať sa o vašu náklonnosť a stavať vás na piedestál. Zväzok si vytvoríte len s mužom, ktorý splní vaše očakávania.

STRELEC

Nemáte od života veľké očakávania. Túžite si ho skôr užívať, než sa hnať za nedosiahnuteľným. Tento postoj sa premieta aj do citových záležitostí. Nečakáte na imaginárneho, dokonalého milenca, človeka bez chýb. Zamilujete sa do spontánneho, otvoreného človeka, ktorý sa vás nesnaží obmedzovať.

RAK

Nepatríte k ženám, ktoré po pohnútkach svojho srdca všetko odhodia a ponáhľajú sa do neznáma so svojím princom na bielom koni. Najskôr si položíte otázku: „Z čoho budeme žiť a kde budeme žiť?“. Hoci snívate o romantickej láske, dôležitá je pre vás aj materiálna stránka života.

PANNA

Vychádzate z predpokladu, že človek sa naozaj zamiluje len raz v živote a na toho pravého sa oplatí počkať. Aj keby to čakanie malo trvať roky. Nemáte záujem meniť svoje city na malé kúsky, zaujíma vás len skutočná, hlboká láska, ktorá prežije všetky búrky. Pre ňu ste ochotní priniesť každú obeť.

Láska je pre Váhu najdôležitejšia vec v živote.
Foto: shutterstock/Volodymyr TVERDOKHLIB

VÁHY

Láska je pre vás najdôležitejšia vec v živote. Snažíte sa, aby bol váš vzťah čo najviac harmonický a zároveň vzrušujúci. Hoci vo svojich snoch prechovávate obraz ideálneho partnera, realita často overuje vaše predstavy. Výsledkom je, že sa zblížite s niekým úplne iným. Vyplýva to z veľkého strachu zo samoty.

ŠKORPIÓN

Nepodobáte sa na princeznú, ktorá sa milostivo nechá dobýjať. Ak vám pre niekoho začne silnejšie biť srdce, nebudete svoje city skrývať. Váš vyvolený nemusí byť pekný, bohatý ani podnikavý. Stačí, že vás na ňom alebo na nej niečo fascinuje – niekedy nedokážete presne určiť čo – ale okamžite intuitívne vycítite, že je to ten, o ktorom ste snívali.

KOZOROŽEC

Rozhodnete sa uzavrieť manželstvo s partnerom, ktorý vám poskytne pocit stability a istoty. Keďže ste tajnostkárska a plachá, môžete pôsobiť trochu povýšenecky. Avšak niekto, kto sa nenechá oklamať vzhľadom a dá si trochu námahy, aby zistil, aká ste v skutočnosti, si u vás získa skutočnú oporu.

VODNÁR

Často prebývate vo svete snov a váš prístup k životu má ďaleko od reality. Láska sa vám zdá byť ideálnym citom, založeným na skutočnom duchovnom porozumení. Spojíte sa len s osobou, ktorá je „na rovnakej vlnovej dĺžke“. Vôbec však nie je povedané, že váš vzťah vydrží skúšku časom.

RYBY

Niekedy sa rozhorčíte a čudujete sa, prečo nič v živote nie je také jednoduché ako v rozprávke. Myslíte si, že ste stretli toho pravého, ktorý vás bude obklopovať starostlivosťou a chrániť pred zlom tohto sveta. Plánujete svadbu, po ktorej budete žiť šťastne až do smrti. Medzitým zistíte, že váš vyvolený… sa zmenil na žabu.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Tri psychicky najodolnejšie znamenia zverokruhu. Nič ich nedokáže zlomiť

Úspech budete mať na dosah ruky. Tri znamenia zverokruhu čaká špeciálny čas

The post Čakáte na krásneho a očarujúceho princa? appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie