Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Čakry vo Východnom a Slavjanskom systéme.

www.slovanskenoviny.sk/rss Súčasný východný systém naznačuje 7 čakier. A ako hovoria hinduisti a po nich aj Európania, čakry tvoria energetický stĺp, po ktorom sa pohybuje životná energia Ci (alebo kundalini). Zároveň je na pravej strane energia „+“ a na ľavej „-“. Ale z nejakého dôvodu sa v oblasti hlavy tok energie mení a vľavo je „+“, […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Súčasný východný systém naznačuje 7 čakier. A ako hovoria hinduisti a po nich aj Európania, čakry tvoria energetický stĺp, po ktorom sa pohybuje životná energia Ci (alebo kundalini). Zároveň je na pravej strane energia „+“ a na ľavej „-“. Ale z nejakého dôvodu sa v oblasti hlavy tok energie mení a vľavo je „+“, vpravo je „-“.

Zo školského učiva fyziky každý vie, že okolo vodiča, ktorým preteká prúd, sa vytvára určité elektrické pole, toto pole má na jednej strane znamienko „+“, na druhej „-“. Ale napriek zákonom fyziky, vo východnom systéme „+“ a „-“ sa menia miesta od piatej čakry. Kde nastal obrat energie?

To znamená, že niekto obrezal východný systém a odstránil 2 čakry.

Slavjanský energetický systém.

V slavjanskom systéme má človek 9 hlavných čakier a energetických tokov, podľa všetkých Vesmírnych zákonov, vo forme špirály, tvoriacej energetický kríž – vlnovú štruktúru. Práve o tomto kríži hovoril Ježiš Kristus: „Každý nesie svoj kríž“.

Okrem toho sú vlasy tiež vodivým systémom, ktorý zbiera prirodnú energiu. A v závislosti od vývoja človeka sa vlasová pokrívka mení.

Vlasy rastú v oblasti každej čakry – konečník, ohanbie, pupok, hrudník, podpazušie, ústa, čelo, temeno.

• Energia je jedna: plus (+) znamená, že energia vstupuje do čakry a mínus (-) znamená, že energia je vyžarovaná z čakry.

s.v.

Príspevok Čakry vo Východnom a Slavjanskom systéme. je zobrazený ako prvý na .

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie