Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Celkem devět zemí EU odmítlo podepsat dokument, který oslavuje LGBTQI agendu

EU je známa tím, že klade důraz zejména na podporu LGBTQI agendy a islamizace. I když je obojí vzájemně zcela nekompatibilní, Brusel se zaklíná jak zvyšování práv LGBTQI (což už v podstatě znamená jejich nadřazování), tak bojem proti islamofobii. V pátek byla na pořadu dne  „práva LGBTQIA“ – tedy jejich údajné další rozšíření. Tak nějak […]
Menej ako 1 min. min.

EU je známa tím, že klade důraz zejména na podporu LGBTQI agendy a islamizace. I když je obojí vzájemně zcela nekompatibilní, Brusel se zaklíná jak zvyšování práv LGBTQI (což už v podstatě znamená jejich nadřazování), tak bojem proti islamofobii.

V pátek byla na pořadu dne  „práva LGBTQIA“ – tedy jejich údajné další rozšíření. Tak nějak netuším, jaké další rozšíření práv by ještě mohl chtít Brusel umožnit, když už nyní jsou zejména různí trans, nebinární, fluidní a nevímjací další značně nadřazováni.

To bylo znát například na poslední eurovizi, ale vidíme to i na zařazování takzvaných „trans žen“ – tedy biologických mužů – do ženských sportů, čímž v podstatě dochází k diskriminaci biologických žen.

Nicméně v EU mají pocit, že je nutné LGBTQIA ještě víc nadřadit. Proto také vznikl dokument, který žádá další rozšíření práv této již nyní silně podporované skupiny.

A zde musím podruhé za dobu této příšerné vlády kvitovat, že konečně něco udělala dobře (poprvé to bylo, když zrušila povinné covid očkování). Patříme totiž k devíti zemím EU, které odmítly tento idiotský dokument podepsat…

Celkem 18 zemí EU tak dokument, se kterým přišlo belgické předsednictví, podepsalo.

Pod názvem LGBTQIA+: Síla rozmanitosti oslavila EU pod belgickým předsednictvím 17. května za peníze daňových poplatníků svátek Globohomo.

Poté byl podepsán dokument, který měl údajně pronásledované menšině zaručit ještě více práv a výsad oproti normálním lidem.

V popředí: Rakousko, Belgie, Kypr, Dánsko, Estonsko, Finsko, Francie, Německo, Řecko, Irsko, Lucembursko, Malta, Nizozemsko, Polsko, Portugalsko, Slovinsko a Španělsko.

Ale ne každý souhlasí s „barevným“ kouzlem. Stále více národů se této agendě brání. Bulharsko, Česká republika, Chorvatsko, Itálie, Lotyšsko, Litva, Rumunsko, Slovensko a Maďarsko tuto šílenost nepodepsaly. 

Belgické předsednictví Rady je obzvláště pestré a rozmanité. Na magické domovské stránce LGBTQ si můžete přečíst:

K zajištění rovnosti a rozmanitosti pro všechny občany existuje několik krátkodobých a dlouhodobých iniciativ na evropské a vnitrostátní úrovni. Níže je uvedeno několik příkladů, kdy se belgické předsednictví a EU zavázaly k inkluzivnější a rozmanitější společnosti.

Ve skutečnosti nikdo nedokázal autorovi těchto řádků ukázat, kde jsou v západní Evropě homosexuálové utlačováni nebo neviditelní. Naopak LGBTQ duhová agenda je všude, potká vás na každém kroku.

Naproti tomu „normální“ lidé, „normální“ pohlaví a tradiční rodina s otcem, matkou a dětmi žádnou lobby nemají. Jsou považováni za pravicové radikály a jsou znevýhodňováni a diskriminováni, kdekoli je to možné, ze strany představitelů strany globalistické jednoty.

V dokumentu se dál uvádí:

Jednou z priorit Belgie je usilovat o evropskou společnost, která je otevřenější, genderově rovnoprávná a spravedlivá pro všechny. Krátce před Pride předsednictví mimo jiné pořádá ve dnech 16. a 17. května konferenci na vysoké úrovni o právech komunity LGBTQIA+ a o tom, jak je EU a její členské státy mohou dále prosazovat.

17. květen je také Mezinárodním dnem proti homofobii, transfobii a bifobii (IDAHOT). Vrcholem konference bude podpis deklarace o respektování, implementaci a ochraně lidských práv LGBTQI+ lidí.

Zvláštním výsměchem pro všechny daňové poplatníky je následné prohlášení, že chtějí zejména zaručit bezpečnost LGBTQ lidí.

Všichni žijeme v Evropské unii, kam mohou zločinci z celého světa vstupovat do všech zemí bez bezpečnostní prověrky, žít na úkor sociálního systému a páchat zločiny proti životu a zdraví.

V mnoha městech EU není nikdo v bezpečí před násilím na životě a zdraví, před útoky na sexuální integritu nebo dokonce před skupinovým znásilněním, které se v posledních letech tak rozšířilo.

To vše jsou skutečné problémy, ale Brusel zajímají jen zájmy LGBTQ, což je ostatně jedna ze skupin, se kterou se budoucí chalífáty, které zde EU soustavně buduje, „vypořádají“ jako s první.

17. května následovalo 18 zemí EU výzvu Belgie a v písemném prohlášení se zavázaly „pokračovat v prosazování lidských práv LGBTIQ lidí.“ Lidská práva všech ostatních občanů asi nejsou tak důležitá – období Covidu se všemi opatřeními to ukázalo.

Signatářské státy se dohodly:

Znovu potvrdit svůj závazek podporovat rovnost a předcházet diskriminaci a bojovat proti ní, zejména na základě genderové identity, genderového vyjádření, pohlavních charakteristik a sexuální orientace;
Dále prosazovat právní ochranu a uznávání základních práv LGBTIQ lidí a plně zajistit nediskriminaci ve všech oblastech života a plné uplatňování práva EU;
Zůstanou v odhodlání bojovat proti šíření dezinformací a instrumentalizaci LGBTIQ lidí; (cenzura, pozn.)
Dále budou zlepšovat ochranu LGBTIQ lidí online i offline, před všemi formami vyloučení, nenávisti, diskriminace a násilí, včetně zákazu „konverzních praktik“;
Zavazují se nadále podporovat práci na sociální akceptaci LGBTIQ lidí a vytváření koalic, protože to je klíčový prvek v boji proti růstu a vlivu anti-LGBTIQ hnutí, které popírá plné požívání lidských práv a podkopává každého;
Dále zajistí rovný přístup ke zdravotním službám pro LGBTIQ osoby s přihlédnutím k jejich specifickým potřebám;
Zajištění právního postavení pro páry stejného pohlaví při aplikaci judikatury Evropského soudu pro lidská práva. Budou pokračovat v ochraně a podpoře organizací občanské společnosti a obránců lidských práv, kteří obhajují práva LGBTIQ lidí.
Přijmou a/nebo aktualizují národní akční plány a implementují strategie k zajištění rovnosti LGBTIQ v pravomoci členských států v souladu se „Strategií rovnosti LGBTIQ“ a „Pokyny pro strategie a akční plány pro zlepšení rovnosti LGBTIQ,“ které připravila EU – LGBTIQ Equality Subgroup;
Zavazují se pokračovat ve spolupráci v rámci podskupiny pro rovnost LGBTIQ, která má vysokou odpovědnost za provádění strategie rovnosti LGBTIQ v oblasti nediskriminace, rovnosti, rozmanitosti a boje proti násilí a trestným činům z nenávisti;
Podpoří opětovné jmenování komisaře pro rovnost v nové Komisi, který se bude i nadále zaměřovat a podporovat závazek EU k začlenění a rovnosti pro všechny, přičemž zvláštní pozornost bude věnována právům LGBTIQ lidí.

Mimochodem, co na odmítnutí říkají Piráti, největší podporovatelé LGBTQIA agendy?? Pro ty musí být odmítnutí dokumentu jejich koaličními partnery pořádně ledovou sprchou…

 

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie