Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Celomestská jarná deratizácia v meste Myjava

S blížiacim sa jarným obdobím prichádza aj čas na vykonanie dôležitých opatrení na udržanie zdravia a bezpečnosti v našom meste. Jedným z týchto opatrení je celomestská deratizácia, ktorá sa uskutoční v termíne od 15. do 19. apríla 2024. Ako informuje mesto Myjava, deratizácia je nevyhnutným krokom na ochranu verejného zdravia a bezpečnosti pred výskytom škodlivých […]
Menej ako 1 min. min.

S blížiacim sa jarným obdobím prichádza aj čas na vykonanie dôležitých opatrení na udržanie zdravia a bezpečnosti v našom meste.

Jedným z týchto opatrení je celomestská deratizácia, ktorá sa uskutoční v termíne od 15. do 19. apríla 2024. Ako informuje mesto Myjava, deratizácia je nevyhnutným krokom na ochranu verejného zdravia a bezpečnosti pred výskytom škodlivých hlodavcov.

Aj keď vieme, že prevencia a správne hygienické opatrenia môžu výrazne znížiť výskyt hlodavcov, je dôležité mať aj represívne opatrenia v podobe deratizácie. Preto vás žiadame, aby ste v tomto čase venovali osobitnú pozornosť svojim domácim miláčikom, aby sa im náhodou nedostali do kontaktu s návnadami určenými pre hlodavcov.

Samospráva našeho mesta sa každoročne stará o pravidelnú deratizáciu na verejných priestranstvách, ako sú brehy rieky Myjava, krytý profil potoka Cengelka, centrum mesta a aj vo vlastných objektoch. Chceli by sme vás však požiadať o aktívnu účasť a zapojenie sa do tohto procesu. Vaše zapojenie zvýši účinnosť deratizácie a zároveň minimalizuje riziko výskytu hlodavcov vo vašich vlastných priestoroch.

Ďakujeme vám za pochopenie a spoluprácu pri tomto dôležitom opatrení na ochranu verejného zdravia a bezpečnosti.

© Slovenský večerník/ilustračné foto

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie