Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Celulitída Vám nedá spať? Používajte tieto oleje 3-krát týždenne a do prázdnin sa s ňou môžete rozlúčiť

19.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/kei907). Hladká a pružná pokožka je snom každej ženy. Niekedy však tukové bunky vytvárajú nerovnomerné zhrubnutia a medzi nimi začne rásť vláknité tkanivo. Povrch pokožky potom pripomína pomarančovú kôru. Ako teda bojovať proti celulitíde? Pravidelným používaním určitých výrobkov a zdravým životným štýlom sa môžete s týmto problémom rozlúčiť ešte […]
Menej ako 1 min. min.

19.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/kei907).

Hladká a pružná pokožka je snom každej ženy. Niekedy však tukové bunky vytvárajú nerovnomerné zhrubnutia a medzi nimi začne rásť vláknité tkanivo. Povrch pokožky potom pripomína pomarančovú kôru. Ako teda bojovať proti celulitíde? Pravidelným používaním určitých výrobkov a zdravým životným štýlom sa môžete s týmto problémom rozlúčiť ešte pred dovolenkou.

Akú starostlivosť voliť v boji proti pomarančovej koži?
Foto: shutterstock/kei907

Celulitída, inak nazývaná pomarančová koža, nevedie k zdravotným problémom, ale vyzerá nevzhľadne, a preto ovplyvňuje našu náladu a sebavedomie. Zvyčajne si ju pripomíname po zime, pretože ju chceme do leta zredukovať. Predstavujeme účinný spôsob, ako sa celulitídy zbaviť.

Účinné oleje na celulitídu. Potierajte si nimi pokožku 3-krát týždenne

Ak sa chcete zbaviť celulitídy, je dobré pravidelne mazať pokožku grapefruitovým a kokosovým olejom. Ako tieto dva kozmetické prípravky pôsobia na pomarančovú kožu?

Grapefruitový a kokosový olej je skvelou voľbou na masáž proti celulitíde.
Foto: shutterstock/Nikolay Litov

Grapefruitový olej má tonizujúce vlastnosti. Okrem toho stimuluje krvný obeh a účinne odbúrava podkožný tuk. Kokosový olej zasa vyhladzuje a vyživuje pokožku a splošťuje zmeny, ktoré sa na nej vyskytujú. Okrem toho stimuluje tvorbu kolagénu, vďaka čomu pokožka vyzerá mladšie.
Grapefruitový a kokosový olej sa zmiešajú a vtierajú do pokožky trikrát týždenne. Po dlhodobom používaní kozmetiky si všimnete výsledky.

Ako sa zbaviť celulitídy? Kľúčom je strava a fyzická aktivita

Oleje pomáhajú pri redukcii celulitídy, ale na prvom mieste by mala byť strava a fyzická aktivita. Tieto faktory vám pomôžu zbaviť sa pomarančovej kože ešte pred dovolenkou.
Anticelulitídna diéta je založená na konzumácii mliečnych výrobkov, rýb, zeleniny a rastlinných tukov. Na druhej strane musíme obmedziť nezdravé tuky, spracované jedlá, sladkosti a soľ.
Mali by sme tiež vykonávať špeciálne cvičenia, aby sme sa zbavili celulitídy.

Na internete nájdete množstvo návrhov. Vzhľad stehien však možno zlepšiť aktivitami, ako je beh, plávanie, bicyklovanie a dokonca aj chôdza. Nezabudnite cvičenia vykonávať pravidelne a účinky uvidíte v krátkom čase.

Redakcia Vášeň v Tebe.

Súvisiace články:

Pleť ako zo skla? Siahnite po 2 druhoch ovocia a efekt skin glass je zaručený!

Zalejte vriacou vodou a počkajte 10 minút. Toto tonikum je kozmetický skvost uzavretý vo fľaši

The post Celulitída Vám nedá spať? Používajte tieto oleje 3-krát týždenne a do prázdnin sa s ňou môžete rozlúčiť appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie