Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Cena Bitcoinu (BTC) sa drží okolo úrovne 57 000 dolárov

Cena Bitcoinu (BTC) sa drží okolo úrovne 57 000 dolárov, čo je kľúčová úroveň, ktorú obchodníci pozorne sledujú. Tento úzky rozsah cien prichádza pred zásadným oznámením Federálneho rezervného systému (Fed) o úrokových sadzbách a následnou tlačovou konferenciou predsedu Fedu, Jeroma Powella. Obchodníci s kryptomenami sú opatrní vzhľadom na volatilitu spojenú s rozhodnutiami Fedu, ktoré môžu […]
Menej ako 1 min. min.

Cena Bitcoinu (BTC) sa drží okolo úrovne 57 000 dolárov, čo je kľúčová úroveň, ktorú obchodníci pozorne sledujú. Tento úzky rozsah cien prichádza pred zásadným oznámením Federálneho rezervného systému (Fed) o úrokových sadzbách a následnou tlačovou konferenciou predsedu Fedu, Jeroma Powella.

Obchodníci s kryptomenami sú opatrní vzhľadom na volatilitu spojenú s rozhodnutiami Fedu, ktoré môžu mať výrazný vplyv na rizikové aktíva vrátane Bitcoinu. Fedová politika ovplyvňuje likviditu na trhu a očakávania týkajúce sa ďalšieho vývoja ekonomiky. V súčasnosti prevláda názor, že Fed udrží úrokové sadzby na súčasnej úrovni, čo by mohlo vytvoriť priaznivý základ pre rizikové aktíva, ako je Bitcoin.

Analytici a obchodníci poukazujú na niekoľko faktorov, ktoré môžu ovplyvniť ďalší vývoj ceny Bitcoinu:

Úrokové sadzby Fedu: Ak sa sadzby nezmenia alebo sa očakáva dlhodobá stabilita, môže to byť býčie znamenie pre Bitcoin.

Makroekonomické faktory: Zmeny v likvidite, kvôli oznámeniam o kvartálnom vrátení peňazí (QRA) a vývoj amerického dolára môžu ovplyvniť rizikový sentiment.

Technické úrovne a cykly: Analýzy naznačujú, že súčasný pokles Bitcoinu je typický pre býčí trh, čo môže signalizovať, že výrazné korekcie sú normálne. Niektorí obchodníci sa domnievajú, že súčasný pokles ceny je súčasťou dlhodobejšieho býčieho trendu, pričom takéto korekcie môžu trvať niekoľko týždňov až mesiacov.

Populárny obchodník Rekt Capital upozornil, že súčasný pokles ceny BTC pripomína typické korekcie, ktoré sa vyskytujú počas býčieho trhu. Spoluzakladateľ DecenTrader, Filbfilb, navrhuje, že Bitcoin by mohol nasledovať vzor zlata z predchádzajúcich rokov, čo by mohlo naznačovať býčí trend v nadchádzajúcich mesiacoch.

#BTC

This is officially the deepest retrace in the cycle (-23.6%)$BTC #BitcoinHalving #Bitcoin pic.twitter.com/Gcapbl0Nu6

— Rekt Capital (@rektcapital) May 1, 2024

Z tohto dôvodu sa obchodníci zameriavajú na 57 000 dolárov ako dôležitú úroveň, ktorú by Bitcoin mohol otestovať a odraziť sa od nej. Mnoho odborníkov však zdôrazňuje, že volatilita kryptomien je vysoká a trh môže rýchlo reagovať na vonkajšie udalosti. Preto obchodníci a investori by mali zostať obozretní a sledovať makroekonomické udalosti, ako aj technické indikátory.

Zdroj: X

Príspevok Cena Bitcoinu (BTC) sa drží okolo úrovne 57 000 dolárov je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie