Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

CENA KAROLA PLANKA PUTUJE DO RÚK J. ČENTÉŠA A P. ONDREJECHA Minister spravodlivosti Slovenskej republiky Boris Susko odovzdal vo štvrtok 6. júna 2024 čestn…

CENA KAROLA PLANKA PUTUJE DO RÚK J. ČENTÉŠA A P. ONDREJECHA Minister spravodlivosti Slovenskej republiky Boris Susko odovzdal vo štvrtok 6. júna 2024 čestné uznanie a študentskú cenu. Redakčná rada odborného časopisu Justičná revue rozhodla, že tento rok neudelí hlavnú autorskú cenu. Rozhodla však o udelení mimoriadnej ceny a to prof. JUDr. Jozefovi Čentéšovi, PhD., […]
Menej ako 1 min. min.

CENA KAROLA PLANKA PUTUJE DO RÚK J. ČENTÉŠA A P. ONDREJECHA

Minister spravodlivosti Slovenskej republiky Boris Susko odovzdal vo štvrtok 6. júna 2024 čestné uznanie a študentskú cenu. Redakčná rada odborného časopisu Justičná revue rozhodla, že tento rok neudelí hlavnú autorskú cenu.

Rozhodla však o udelení mimoriadnej ceny a to prof. JUDr. Jozefovi Čentéšovi, PhD., za kontinuálne publikovanie vysoko odborných príspevkov v Justičnej revue a osobitne za príspevky publikované v roku 2023 v Justičnej revue.

Z radov študentov získal Cena Karola Planka Bc. Patrik Ondrejech a to za príspevok Cezhraničná manipulácia voličského rozhodovania s využitím kybernetických prostriedkov pri referende, publikovaný v rubrike Adspirantes legum, určenej pre študentov.

VIAC NA STRÁNKE:
https://www.justice.gov.sk/aktualne-temy/cena-karola-planka-putuje-do-ruk-j-centesa-a-p-ondrejecha/







Zdroj: Ministerstvo spravodlivosti SR

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie