Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ceny ropy sa vo štvrtok ráno zvýšili, vyrovali straty z posledných dvoch dní

Ceny ropy sa vo štvrtok ráno zvýšili a vyrovnali tak časť strát z predchádzajúcich dvoch dní. Od začiatku marca oba hlavné kontrakty posilnili o približne 4,5 percenta a k zisku za celý mesiac smerujú už tretíkrát po sebe, informujú agentúry Reuters a Bloomberg. Barel americkej ľahkej ropy West Texas Intermediate s dodávkou v máji sa vo štvrtok o 7.17 […]
Menej ako 1 min. min.

Ceny ropy sa vo štvrtok ráno zvýšili a vyrovnali tak časť strát z predchádzajúcich dvoch dní. Od začiatku marca oba hlavné kontrakty posilnili o približne 4,5 percenta a k zisku za celý mesiac smerujú už tretíkrát po sebe, informujú agentúry Reuters a Bloomberg.

Barel americkej ľahkej ropy West Texas Intermediate s dodávkou v máji sa vo štvrtok o 7.17 h stredoeurópskeho času predával po 81,80 dolára. To bolo o 45 centov alebo 0,55 percenta viac ako v predchádzajúci deň na konci obchodovania.

Rusko zvyšuje dovoz benzínu z Bieloruska, domáce zásoby klesajú

Cena májového kontraktu na severomorskú ropnú zmes Brent vzrástla o 36 centov alebo 0,42 percenta na 86,45 dolára za barel.

V predchádzajúcej deň sa ceny dostali pod tlak po správe o neočakávanom náraste zásob ropy a benzínu v USA, ktorý podľa údajov federálneho Úradu pre energetické informácie súvisel s nárastom dovozu ropy a slabým dopytom po benzíne. Zásoby ropy v týždni do 22. marca vzrástli o 3,2 milióna barelov na 448,2 milióna barelov, zatiaľ čo analytici predpovedali pokles o 1,275 milióna barelov.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie