Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ceny ropy v pondelok vzrástli

Ceny ropy v pondelok ráno zaznamenali ďalší nárast, pričom komodita si pripísala ďalší zisk. Tento trend je podporený viacerými faktormi, vrátane očakávanej prísnej kontroly ťažby zo strany aliancie OPEC+, útokov na ruské rafinérie a optimistických údajov z čínskeho výrobného sektora, ktoré naznačujú zvýšený dopyt po rope v kontexte napätého ponukového prostredia, uviedla agentúra Reuters. Barel […]
Menej ako 1 min. min.

Ceny ropy v pondelok ráno zaznamenali ďalší nárast, pričom komodita si pripísala ďalší zisk.

Tento trend je podporený viacerými faktormi, vrátane očakávanej prísnej kontroly ťažby zo strany aliancie OPEC+, útokov na ruské rafinérie a optimistických údajov z čínskeho výrobného sektora, ktoré naznačujú zvýšený dopyt po rope v kontexte napätého ponukového prostredia, uviedla agentúra Reuters.

Barel amerického ľahkého ropy West Texas Intermediate (WTI) s dodávkou v máji sa v pondelok o 10:06 SELČ predával za 83,42 USD (77,16 eura). Tento údaj predstavuje nárast o 25 centov alebo 0,30 % voči predchádzajúcemu týždňu na konci obchodovania.

Cena júnového kontraktu na severomorskú ropnú zmes Brent sa tiež zvýšila o 25 centov alebo 0,26 % na 87,25 USD za barel.

©Slovenský večerník/ilustračné foto

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie