Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Červené nechty alebo baby boomers sú nuda. Najnovším hitom v manikúre sú „inky nails“

13.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram/@spellbound.nailartistry). Na jar si mnohé ženy chcú osviežiť svoje nechty a dodať im charakter. Nemusíte sa obmedzovať len na klasické červené nechty alebo french s bielou špičkou. V súčasnosti dominujú na radare stylistov „inky nails“. Najnovším hitom v manikúre sú „inky nails“.Foto: instagram/@spellbound.nailartistry Jar je pre mnohých obdobím úprav […]
Menej ako 1 min. min.

13.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram/@spellbound.nailartistry).

Na jar si mnohé ženy chcú osviežiť svoje nechty a dodať im charakter. Nemusíte sa obmedzovať len na klasické červené nechty alebo french s bielou špičkou. V súčasnosti dominujú na radare stylistov „inky nails“.

Najnovším hitom v manikúre sú „inky nails“.
Foto: instagram/@spellbound.nailartistry

Jar je pre mnohých obdobím úprav a zmien. Okrem nového účesu by sa nemalo zabúdať na elegantnú manikúru, ktorá je ozdobou rúk každej ženy. Krásne upravené nechty s efektom, ktorý sa hodí k jarným trendom?

Minimalistické štýly v duchu „quiet luxury“ budú vládnuť aj túto sezónu, rovnako ako trochu nápadnejší štýl „mob wife“. Pre tie, ktoré uprednostňujú trochu odvážnejšie prevedenie, máme „inky nails“ alebo malé umelecké diela. Sú skvelé na vnesenie nového života a energie do vašej manikúry.

„Inky nails“ alebo efekt atramentovej manikúry. Ako vyzerajú trendy nechty na jar 2024?

Ženy, ktoré namiesto minimalistických francúzskych alebo iných jemných ozdôb uprednostňujú trochu odvážnejšie zdobenie, majú dobrú správu. Medzi trendmi vo svete krásy je v kozmetických salónoch čoraz obľúbenejší „inky“ nechtový dizajn. „Inky nails“ nemajú žiadne obmedzenia ani rámec. Všetko závisí od vašej fantázie. Môžete použiť ľubovoľný počet farieb a vytvoriť na nechtoch originálny efekt, ako keď kvapnete kvapku vody do atramentu.

Módne nechty pre jarnú inšpiráciu. Vôbec nie baby boomer, teraz je to všetko o „inky nails“

Vytvoriť jedinečné zdobenie nechtov nie je najťažšie. Stačí vytvoriť akúsi škvrnu na bielom alebo krémovom podklade. Po jej vytvrdnutí získame na platničke originálne malé „umelecké dielo“. Tento štýl manikúry pripomína zdobenie, ktoré možno nájsť na porceláne. Môžete si však vybrať o niečo viac jarných pastelových farieb pre jasný, atramentový štýl. „Inky nails“ budú skvelou voľbou pre ženy, ktoré majú rady ozdoby. Sú vhodné nielen na každodenné nosenie, ale aj na špeciálne udalosti.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Stylisti dostávajú nekonečné žiadosti o takéto nechty. Ženské, módne, na jar a v lete 2024 ich nič neprekoná

Tieto nechty sú jarným hitom. Manikérky ich robia každý deň. Každá chce ho mať

The post Červené nechty alebo baby boomers sú nuda. Najnovším hitom v manikúre sú „inky nails“ appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie