Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Český premiér je šokovaný správou o postrelení Fica. Násilie nesmieme tolerovať, tvrdí

Správa o postrelení slovenského premiéra Roberta Fica je šokujúca, uviedol v stredu na sociálnej sieti X v reakcii na aktuálne informácie český premiér Petr Fiala. Násilie podľa neho nemožno tolerovať, informuje spravodajkyňa TASR v Prahe. Zpráva o postřelení slovenského premiéra Roberta Fica je šokující. Přeji panu premiérovi, ať je co nejdříve v pořádku. Násilí nesmíme […]
Menej ako 1 min. min.

Správa o postrelení slovenského premiéra Roberta Fica je šokujúca, uviedol v stredu na sociálnej sieti X v reakcii na aktuálne informácie český premiér Petr Fiala. Násilie podľa neho nemožno tolerovať, informuje spravodajkyňa TASR v Prahe.

“Správa o postrelení slovenského premiéra Roberta Fica je šokujúca. Prajem pánovi premiérovi, nech je čo najskôr v poriadku. Násilie nesmieme tolerovať, nesmie mať v spoločnosti miesto,” napísal Fiala.

Fica v stredu po výjazdovom rokovaní vlády v Handlovej postrelili. Na mieste padlo niekoľko výstrelov, útočníka zadržali. Priestor pred Domom kultúry v Handlovej, kde sa zasadnutie vlády konalo, evakuovali.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie