Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Čeští hokejisté jedli na mistrovství krevety „po třinecku“. Kuchař prozradil svůj recept

Českým hokejistům, kteří na mistrovství světa vybojovali zlato, vařil kuchař Michal Kuczera. Na jídelníčku jste mohli najít například lososa, kuře, boloňské špagety nebo třeba krevety „po třinecku“. Kuczera totiž vaří i hokejistům z mistrovského Třince. „Jsou to vlastně marinované krevety. Tymián, rozmarýn, extra panenský olivový olej a zprudka osmahnout. Klukům to dodává energii,“ popsal svůj recept vládce hokejové […]
Menej ako 1 min. min.

Českým hokejistům, kteří na mistrovství světa vybojovali zlato, vařil kuchař Michal Kuczera. Na jídelníčku jste mohli najít například lososa, kuře, boloňské špagety nebo třeba krevety „po třinecku“. Kuczera totiž vaří i hokejistům z mistrovského Třince. „Jsou to vlastně marinované krevety. Tymián, rozmarýn, extra panenský olivový olej a zprudka osmahnout. Klukům to dodává energii,“ popsal svůj recept vládce hokejové kuchyně.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Odsoudil Rulíka k neúspěchu, teď si nechá vytetovat jeho jméno. Skeptický fanoušek drží slovo

Jídelníček prý konzultoval s realizačním týmem. „Skládali jsme to s kondičním trenérem Michalem Hamršmídem a s panem doktorem. Celé si to tak nějak sedlo, aby ta strava byla vyvážená a pestrá,“ řekl kuchař.

Večeře prý byly pestřejší. „To jsme doplňovali o výběrové hovězí maso. Tam už si hráči mohli říct, co by chtěli. Pak byla dva dny pauza, takže jsme dávali i českou kuchyni, aby se cítili spokojeně,“ přiblížil Kuczera.

Prozradil, že na jídelníčku se ale objevilo i méně zdravé jídlo. „Když jsme porazili Rakušany, tak jsme jim dopřáli vídeňský řízek,“ sdělil kuchař. Podotkl, že nejdůležitější je ale kvalita potravin. „Záleží na dodavateli. Ta kvalita těch pokrmů tam musí být. Pak se tam přidá to srdíčko a udělá se titul,“ líčil Kuczera.

Například sladká tečka nebyla ani po vítězném semifinále, ve kterém Češi porazili Švédy 7:3. „Kluci byli nervózní, protože je čekala ještě cesta dál. Takže to byla úplně normální večeře a šli spát. A jak se vlastně vyhrál titul, tak jsme pro ně připravili s šéfkuchařem hotelu krásný raut, a to už byly kolena, tataráky a tak,“ sdělil Kuczera.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Češi slavili titul mistrů po celém světě. Ve Švýcarsku i v Austrálii, časový posun jim nevadil

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie