Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Cestujte s Milkou na MMMAXimum: Odmeňte sa lahodnou čokoládou a hrajte o nezabudnuteľnú dovolenku  

Slováci sú milovníci cestovania a ako národ patríme medzi najscestovanejšie národy v Európskej únii. Nie každý si ale plní svoje cestovateľské sny – či už kvôli finančným obmedzeniam, zložitej administratíve alebo kvôli svojim povinnostiam. Sny tak často zostávajú iba v predstavách, bez možnosti prežiť ich aj v skutočnosti. S Milkou si však môžete nielen pochutnať […]
Menej ako 1 min. min.

Slováci sú milovníci cestovania a ako národ patríme medzi najscestovanejšie národy v Európskej únii. Nie každý si ale plní svoje cestovateľské sny – či už kvôli finančným obmedzeniam, zložitej administratíve alebo kvôli svojim povinnostiam. Sny tak často zostávajú iba v predstavách, bez možnosti prežiť ich aj v skutočnosti. S Milkou si však môžete nielen pochutnať na tej najjemnejšej čokoláde, ale aj zasúťažiť o exotickú dovolenku snov a splniť si tak svoje priania. Stačí, keď si doprajete svoju obľúbenú čokoládu a necháte sa unášať pôžitkom, ktorý vás môže preniesť napríklad až na Maledivy alebo Maurícius. 

Slováci milujú odmeny a cestovanie – často aj oboje naraz. Až 57 % Slovákov počas prázdnin cestuje do zahraničia. S príchodom chladnejších mesiacov si ľudia radi leto aj predlžujú. Záujem narastá práve počas jesenných a jarných prázdnin, kedy sú atraktívne predovšetkým exotické dovolenky. Dokonca 84 % opýtaných uprednostňuje luxusnú dovolenku pred kúpou drahých vecí. Veľa Slovákov však má cestovateľské sny, ktoré si zatiaľ nesplnili – či už kvôli obavám, prekážkam alebo finančným nákladom. Milka prináša príležitosť uskutočniť tieto sny a vyraziť na cestu do exotiky. Stačí nájsť si chvíľu pre seba a dopriať si sladkú odmenu v podobe čokolády Milka. Zažijete tak pôžitok z jedinečnej čokolády Milka MMMAX s bohatými vrstvami jedinečných chutí. Každá vrstva vás poteší natoľko, že vydáte ten najviac blažený zvuk zo všetkých – „MMMMMMMMMM”. A práve toto lahodné „MMM” vám teraz môže priniesť aj skvelú výhru. 

Vychutnajte si Milka MMMAX a vyhrajte exotickú dovolenku

Vyhrať nezabudnuteľnú dovolenku v exotickom raji nebolo nikdy jednoduchšie. Stačí, keď si vyberiete svoj obľúbený výrobok Milka a zapojíte sa do našej exkluzívnej súťaže. Vychutnajte si chvíle na MMMAXimum, zaznamenajte svoje pôžitkárske „MMM“ a získajte šancu vyhrať zájazd do exotickej destinácie podľa vlastného výberu v hodnote 4 000 € a 200 € každý deň.

Produktový tip: 

Milka MMMAX 300 g

S lahodnou čokoládou Milka MMMAX (300 g) si môžete vychutnať chvíle pohody s rodinou a priateľmi, ale aj sami so sebou. Vrstva za vrstvou lahodnej čokolády Milka vás prenesie do najpríjemnejšej časti vášho dňa. Blažené „MMM“ vás však môže preniesť aj na pláž slnečných MMMaledív alebo MMMaurícia. Nájdite si chvíľu pre seba, ochutnajte jednu z neodolateľných príchutí čokolády Milka MMMAX – napríklad Milka Strawberry Cheesecake, Milka Oreo alebo Milka Toffee Wholenut a zapojte sa do súťaže o zájazd podľa vlastného výberu v hodnote 4 000 € alebo o cenu 200 € na deň. 

Milka Cookies Sensations Choco Inside (156 g) 

Neodolateľné sušienky Milka Cookies Sensations Choco Inside sú plné najjemnejšej alpskej mliečnej čokolády. Doprajte si chvíľku pre seba a odmeňte sa sušienkami, ktoré vás prenesú na to najpríjemnejšie miesto – možno dokonca na MMMaledivy alebo MMMauricius. Urobte si radosť a zapojte sa do súťaže s Milkou a vyhrajte zájazd podľa vlastného výberu v hodnote 4 000 € alebo 200 € na deň.

Viac informácií nájdete na www.promo.milka.com

PR: Viktória Hudáková

redakcia PremiumNews

The post Cestujte s Milkou na MMMAXimum: Odmeňte sa lahodnou čokoládou a hrajte o nezabudnuteľnú dovolenku   first appeared on Premium NEWS™.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie