Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Chce princ Harry využiť vojvodkyňu Kate? Takto zhodnotil jeho plán odborník

24.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Lorna Roberts shutterstock/Mr Pics). Princ Harry nemá so svojou rodinou najlepší vzťah, no môže sa spoľahnúť na podporu princeznej Eugenie. Pred časom vraj brat princa Williama kontaktoval vojvodkyňu Kate v nádeji, že mu dá dobré slovo. Pozrite si, ako to zhodnotil kráľovský odborník. Princ Harry sa od presťahovania do […]
Menej ako 1 min. min.

24.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Lorna Roberts shutterstock/Mr Pics).

Princ Harry nemá so svojou rodinou najlepší vzťah, no môže sa spoľahnúť na podporu princeznej Eugenie. Pred časom vraj brat princa Williama kontaktoval vojvodkyňu Kate v nádeji, že mu dá dobré slovo. Pozrite si, ako to zhodnotil kráľovský odborník.

Princ Harry sa od presťahovania do USA snaží napraviť svoj vzťah s vojvodkyňou Kate.
Foto: shutterstock/Lorna Roberts shutterstock/Mr Pics

Odkedy sa princ Harry a Meghan Markle rozhodli vzdať sa zastupovania kráľovskej rodiny, v médiách sa neustále hovorilo o konflikte medzi vojvodom zo Sussexu a jeho bratom Williamom. K náprave rodinných vzťahov určite nepomohla autobiografia princa Harryho „Náhradník“, kde mladší syn princeznej Diany opakovane spomínal bratovo nie chvályhodné správanie.

Napriek rozkolu v rodine sa syn kráľa Karola III. môže spoľahnúť na podporu a priateľstvo princeznej Eugenie, ktorá je s ním v neustálom kontakte. Druhá dcéra princa Andrewa a Sarah Ferguson sa dokonca objavila v dokumente, ktorý Harry a Meghan natočili pre Netflix. Princ Harry má mať podľa zahraničných médií kontakt aj s ďalším členom kráľovskej rodiny.

Princ Harry nadviazal kontakt s vojvodkyňou Kate. Vkladá do toho veľké nádeje

Ako informoval „Mirror„, kráľovský expert Tom Quinn tvrdí, že princ Harry sa od presťahovania do USA snaží napraviť svoj vzťah s vojvodkyňou Kate a má s ňou byť neustále v kontakte. Quinn je však presvedčený, že brat princa Williama možno nesplní očakávania.

„Je empatická, no svojho manžela plne podporuje a s vlastnými zdravotnými problémami sa nemieni hrať na mierotvorcu.“

– varuje odborník.

Vojvodkyňa Kate podstupuje liečbu rakoviny, ktorú oznámila v marci. Práve z tohto dôvodu nedávno ustúpila a dala výpoveď zo svojich úradných povinností a absolvovala preventívnu chemoterapiu. Quinn tvrdí, že princ Harry mohol vidieť vojvodkyňu Kate ako sprostredkovateľku v jeho rozchode s bratom.

POZRITE TIEŽ AJ: Harry brutálne vynechaný. Princ William je opäť v popredí. Zavládla žiarlivosť

Princ Harry bol urazený. Jeho priateľ uprednostňuje princa Williama?

Vyzerá to tak, že k prímeriu medzi princom Williamom a princom Harrym je ešte dlhá cesta. 7. júna sa bratov priateľ z detstva, vojvoda z Westminsteru, bude ženiť. Podľa britských bulvárnych denníkov bude starší syn princeznej Diany počas obradu vykonávať dôležitú funkciu. A čo jeho brat? Harry bol v tomto smere vynechaný.

Podľa informátora Daily Mail ho to malo rozzúriť natoľko, že sa na ceremoniáli vôbec neobjaví. Princ Harry je údajne presvedčený, že jeho vzťah s vojvodom z Westminsteru je bližší ako Williamov a vôbec nedokázal pochopiť, prečo mu počas obradu nepridelili žiadnu dôležitú úlohu.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Princ William svoju návštevu na poslednú chvíľu zrušil. Bolo vydané oficiálne vyhlásenie

Kate Middleton na novom portréte. Na internete je búrka. „To nie je ona“

The post Chce princ Harry využiť vojvodkyňu Kate? Takto zhodnotil jeho plán odborník appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie