Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Chcela sa odfotiť. Odniesli ju rozbúrené vlny. Služby stále prehľadávajú more

7.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/Brett Allen a twitter.com/nexta_tv). Keď ideme na dovolenku, zvyčajne si urobíme veľa fotografií, aby sme zachytili a uchovali si niektoré výnimočné okamihy. To isté chcela urobiť aj 20-ročná žena, ktorá trávila víkend s priateľmi pri mori. Zabudla však byť opatrná, čo malo tragické následky. Voda je jedným z najnevypočítateľnejších […]
Menej ako 1 min. min.

7.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/Brett Allen a twitter.com/nexta_tv).

Keď ideme na dovolenku, zvyčajne si urobíme veľa fotografií, aby sme zachytili a uchovali si niektoré výnimočné okamihy. To isté chcela urobiť aj 20-ročná žena, ktorá trávila víkend s priateľmi pri mori. Zabudla však byť opatrná, čo malo tragické následky.

Voda je jedným z najnevypočítateľnejších prvkov.
Foto: shutterstock.com/Brett Allen a twitter.com/nexta_tv

Voda je jedným z najnevypočítateľnejších prvkov. Mnohí ľudia si ju spájajú s relaxáciou, pokojom a pohodou – ale to je len zdanie. Je dôležité si uvedomiť, že moria alebo oceány žijú vlastným životom a ich rozbúrenie, hoci vyzerá veľkolepo, by vás malo podnietiť k úteku a vynaloženiu maximálneho úsilia na to, aby ste sa ukryli na bezpečnom mieste. V opačnom prípade môžu byť následky tragické, čoho príkladom je udalosť v Odese.

Policajtku vtiahla vlna. Chcela sa odfotiť

V nedeľu 2. júna 2024 došlo k dramatickej udalosti. Mladú ženu strhla vlna. Tragédia sa odohrala na Čiernom mori v Odese na Ukrajine. Olesya Oleschuk je 20-ročná policajtka, ktorá minulý rok ukončila svoje vzdelanie a profesionálne pracovala pre uniformované služby v Rivne. Dievča sa spolu so skupinou priateľov vybralo na dovolenku. Počas ich cesty na mori vládla znepokojujúca atmosféra. To však mladých ľudí neodradilo od ďalšieho prieskumu oblasti a vstupu na mólo. S najväčšou pravdepodobnosťou veľké vlny v očiach dievčaťa poskytli nezvyčajnú kulisu, ktorú chcelo zachytiť na fotografii. Na záberoch z priemyselných kamier umiestnených v blízkosti viaduktu je vidieť, ako Olesya pózuje na fotografiách a chce zachytiť veľkolepý úkaz, ktorý sa odohrával za jej chrbtom. Neuvážený prístup mladej ženy sa, žiaľ, skončil tragédiou.

Odeské mólo. Žena zmizla v dôsledku nárazu vlny

Hranie sa s prírodnými živlami často vedie k negatívnym následkom. Tentoraz sa situácia skončila naozaj zle. Rozbúrené more zasiahlo miesto, kde sa Olesya práve nachádzala, čo viedlo k jej pádu. Policajtka spadla do vody. Intenzívne vlny nedali dievčaťu žiadnu šancu a v okamihu sa vzdialila od brehu. Tí, ktorí sa nachádzali v blízkosti, jej nemali ako pomôcť. Na miesto okamžite dorazili záchranné zložky a hneď ako sa more upokojilo, začali pátranie. Do operácie sa zapojili potápači z Národnej záchrannej služby a miestna polícia. Zistilo sa, že Olesya incident určite neprežila a jej telo sa ani po dvoch dňoch nenašlo.

A 20-year-old police officer was washed into the sea during a photo shoot in Odesa. Divers are looking for the body of a young woman who came on vacation from Rivne

The young woman was taking selfies on the seafront during the storm and came close to the edge of the pier. The… pic.twitter.com/OWZaulO8cd

— NEXTA (@nexta_tv) June 3, 2024

S blížiacim sa obdobím dovoleniek nezabúdajme, že napriek tomu, že máme všetky zručnosti, mali by sme byť mimoriadne opatrní. Najmä keď ide o živel, ktorým je voda.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Tragédia v rodine známej blogerky. Jej trojročný syn je mŕtvy. „Sme zničení“

Tragédia v Nízkych Tatrách. Medveď naháňal dve osoby

The post Chcela sa odfotiť. Odniesli ju rozbúrené vlny. Služby stále prehľadávajú more appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie