Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Chceme posílit vztahy s Ruskem, řekl vietnamský prezident během Putinova turné po Asii

Putin ve čtvrtek odpoledne místního času přijel do vietnamského prezidentského paláce, kde ho přivítaly školní děti mávající ruskými a vietnamskými vlajkami. Potřásl si zde rukou s novým vietnamským prezidentem a objal ho. Ruský vůdce se má později setkat také s generálním tajemníkem komunistické strany Nguyenem Phu Trongem, nejmocnějším vietnamským politikem, a dalšími představiteli. ČTĚTE TAKÉ: Válka nutí […]
Menej ako 1 min. min.

Putin ve čtvrtek odpoledne místního času přijel do vietnamského prezidentského paláce, kde ho přivítaly školní děti mávající ruskými a vietnamskými vlajkami. Potřásl si zde rukou s novým vietnamským prezidentem a objal ho. Ruský vůdce se má později setkat také s generálním tajemníkem komunistické strany Nguyenem Phu Trongem, nejmocnějším vietnamským politikem, a dalšími představiteli.

ČTĚTE TAKÉ: Válka nutí Rusko řešit letitou korupci. Putin sráží hlavy na vysokých postech, uvádí analýza

V úterý a ve středu Putin navštívil Severní Koreu, kde s diktátorem Kim Čong-unem podepsali dohodu, která stanoví, že obě země bezodkladně vynaloží všechny dostupné vojenské prostředky na pomoc partnerovi v případě války.

Strategický pakt, který by podle agentury AP mohl znamenat nejsilnější spojení mezi Moskvou a Pchjongjangem od konce studené války, přichází v době, kdy obě země čelí stupňující se roztržce se Západem.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Putin a Kim si dávali přednost u limuzíny, v pozadí upekli dohodu. CNN píše, co chtěla KLDR

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie