Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Chcete znížiť svoj účet za vodu? Dajte ju do nádržky

15.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/EL BANCO04). Účty za vodu nás môžu svojou výškou negatívne prekvapiť. Vtedy hľadáme spôsoby, ako ich účinne znížiť. Jednou z málo známych metód, ktorá nám môže pomôcť ušetriť trochu vody, je umiestnenie určitého predmetu do nádržky. Zistite, čo do nej vložiť a ako to funguje. Účty za vodu nás […]
Menej ako 1 min. min.

15.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/EL BANCO04).

Účty za vodu nás môžu svojou výškou negatívne prekvapiť. Vtedy hľadáme spôsoby, ako ich účinne znížiť. Jednou z málo známych metód, ktorá nám môže pomôcť ušetriť trochu vody, je umiestnenie určitého predmetu do nádržky. Zistite, čo do nej vložiť a ako to funguje.

Účty za vodu nás môžu svojou výškou negatívne prekvapiť. Vtedy hľadáme spôsoby, ako ich účinne znížiť. Jednou z málo známych metód, ktorá nám môže pomôcť ušetriť trochu vody, je umiestnenie určitého predmetu do nádržky.
Foto: shutterstock/EL BANCO04

Zvyšujúce sa náklady na verejné služby sú problémom, ktorý sa týka všetkých. Vzhľadom na to mnohí ľudia hľadajú riešenia, ako okrem iného znížiť svoje účty za vodu. Našťastie existuje spôsob, ktorý nám pomôže znížiť spotrebu vody. Stačí, ak použijeme určitý trik s nádržkou. Odporúčame vám, čo musíte urobiť.

Ako znížite svoj účet za vodu? Túto vec sa oplatí umiestniť do nádržky splachovača

Ak chcete platiť menej za vodu, oplatí sa pozrieť sa bližšie na vašu nádržku. Teoreticky ju používame len stlačením tlačidla, ale počas procesu splachovania spotrebujeme veľké množstvo vody. Niektoré splachovače majú splachovače, ktoré rozlišujú medzi malým a veľkým splachovaním, ale v mnohých domácnostiach je stále jedno tlačidlo. Jeho stlačenie čo i len raz spôsobí, že úplne vyprázdnime nádržku na vodu.

Vzhľadom na to, ak premýšľate, ako znížiť účet za vodu, oplatí sa siahnuť po plastovej fľaši s objemom 0,5 litra. Na začiatok vypnite ventil prívodu vody a vyprázdnite nádržku. Naplňte fľašu vodou a umiestnite ju do nádržky, potom zapnite ventil. Tým sa zníži množstvo vody v nádržke, a preto odoberiete menej vody ako predtým

Čo možno urobiť pre ďalšie zníženie spotreby vody? Tieto pravidlá sú kľúčové

Existuje aj niekoľko ďalších spôsobov, ako šetriť vodou. Napríklad, aby sme ňou neplytvali, môžeme vodu z kúpeľa alebo po upratovaní vyliať do fľaše, ktorú vložíme do splachovača. Okrem toho by sme mali zaviesť niekoľko nových návykov, vďaka ktorým budú naše účty oveľa nižšie.

Jedným zo základných, ale často prehliadaných pravidiel je vypnutie vody pri čistení zubov. Okrem toho po utretí nosa nesplachujeme vreckovky do toalety, ale radšej ich dávame do koša. Takisto by sme nemali zabúdať zapínať práčku a umývačku riadu, až keď sú úplne plné.

Jedným zo základných, ale často prehliadaných pravidiel je vypnutie vody pri čistení zubov. Okrem toho po utretí nosa nesplachujeme vreckovky do toalety.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Unsplash/99.films

Chcete rýchlo a jednoducho vyčistiť toaletu? Vložte ho do splachovača

Trik s fľašou nie je jediným spôsobom, ako môžeme do splachovača vložiť predmet, aby toaleta lepšie fungovala. V skutočnosti sa ukazuje, že dobrým spôsobom čistenia misy je dať do splachovača zubnú pastu. Málokto vie, že tento výrobok veľmi dobre čistí takéto povrchy.

Stačí, ak balenie zubnej pasty prepichnete špendlíkom a vytvoríte tak otvory, aby zubná pasta mohla uniknúť. Potom otvorte záchodovú nádržku a vložte predmet dovnútra. To spôsobí, že sa pri každom spláchnutí uvoľní malé množstvo pasty, čo pomôže udržať toaletu čistú. Navyše pri tejto metóde bude v kúpeľni príjemná vôňa.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Bizarné zákony: Vo Švajčiarsku nesmiete splachovať po 22.00 h. V Thajsku odísť z domu bez bielizne. Ako to polícia kontroluje?

Z vlaku na trať a z lietadla? Padajú výkaly z oblohy? Takto fungujú palubné toalety

The post Chcete znížiť svoj účet za vodu? Dajte ju do nádržky appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie