Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Chris Larsen a podpora Kamaly Harrisovej

V súčasnom politickom prostredí sa zdá, že kryptomenový sektor začína hrať významnú úlohu v politických kampaniach a lobovaní. Nedávne správy naznačujú, že Chris Larsen, spoluzakladateľ spoločnosti Ripple, sa pridal k takmer 90 firemným lídrom v podpore Kamaly Harrisovej ako kandidátky na prezidentku USA. Tento krok je považovaný za znamenie možnej zmeny v postoji Demokratickej strany […]
Menej ako 1 min. min.

V súčasnom politickom prostredí sa zdá, že kryptomenový sektor začína hrať významnú úlohu v politických kampaniach a lobovaní. Nedávne správy naznačujú, že Chris Larsen, spoluzakladateľ spoločnosti Ripple, sa pridal k takmer 90 firemným lídrom v podpore Kamaly Harrisovej ako kandidátky na prezidentku USA. Tento krok je považovaný za znamenie možnej zmeny v postoji Demokratickej strany k kryptomenám, ktorý bol doteraz opatrný, v porovnaní s priaznivejším názorom Republikánskej strany.

Podpora Harrisovej zo strany významných osobností v kryptomenovom priemysle, ako je Larsen, môže signalizovať záujem o vytvorenie priaznivejšieho prostredia pre kryptomeny na federálnej úrovni. Tento trend je podčiarknutý aj integráciou platformy Coinbase s oficiálnym super PAC Kamaly Harrisovej, Future Forward, čo umožňuje prijímanie darov v kryptomenách.

Zaujímavé je, že podpora Harrisovej prichádza aj napriek prebiehajúcemu právnemu boju medzi Ripple a Komisiou pre cenné papiere a burzy (SEC), ktorý sa týka obvinení z nelegálneho predaja kryptomeny XRP ako neregistrovaného cenného papiera. Napriek tomuto sporu sa zdá, že vedenie spoločnosti Ripple sa rozhodlo podporiť kampaň Kamaly Harrisovej, čo by mohlo naznačovať dôveru v jej schopnosť podporovať technologický a finančný sektor.

Vzhľadom na tieto udalosti sa zdá, že kryptomenový sektor môže očakávať zaujímavé časy, pokiaľ ide o jeho vzťah s politickými silami a reguláciou. Ak bude Kamala Harrisová zvolená, môže to znamenať novú éru pre kryptomeny a ich integráciu do hlavného prúdu ekonomiky a politiky.

Zdroj: cryptonews

Príspevok Chris Larsen a podpora Kamaly Harrisovej je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie