Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Chyťte si vlasy a zabaľte ich do bublinkovej fólie. Ani kaderníci tomu neveria, ale funguje to

6.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Shutterstock/Oksy001). Mnohé ženy snívajú o krásnych vlnách. Sú skutočným lákadlom pre oči a vyzerajú fenomenálne. Ak však máte rovné vlasy, musíte nájsť spôsob, ako ich udržať vlnité. Tu je trik, ako si udržať vlny na svojom mieste po celý deň. Ako na krásne vlny bez kulmy?Foto: Shutterstock/Oksy001 Niektoré z […]
Menej ako 1 min. min.

6.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Shutterstock/Oksy001).

Mnohé ženy snívajú o krásnych vlnách. Sú skutočným lákadlom pre oči a vyzerajú fenomenálne. Ak však máte rovné vlasy, musíte nájsť spôsob, ako ich udržať vlnité. Tu je trik, ako si udržať vlny na svojom mieste po celý deň.

Ako na krásne vlny bez kulmy?
Foto: Shutterstock/Oksy001

Niektoré z nás si vlasy narovnávajú, iné kulmujú. Ak chcete krásne vlny, nemusíte používať kulmu. Tento trik je triviálny a natočí aj nepoddajné vlasy. Potrebujete len jeden výrobok.

Ako si vyrobiť doma vlny? Siahnite po… bublinkovej fólie

Ak chcete zmeniť svoj účes, siahnite po trendy vlnách. Najobľúbenejšími metódami na krásne vlny sú kulma, valčeky alebo papilota, ale tie nie vždy prinášajú želaný efekt. Vyskúšajte iný spôsob a vaše vlasy získajú nový vzhľad.

Ako si vyrobiť vlny doma?
Foto: shutterstock/Sofia Zhuravetc

Ak nemáte po ruke kulmu alebo sú vaše vlasy mimoriadne nepoddajné, vyskúšajte túto metódu. Na natočenie prameňov budete potrebovať bublinkovú fóliu. Znie to neuveriteľne, ale naozaj to funguje. Stačí si vziať fóliu, zrolovať ju a omotať okolo nej vlasy. Fóliu si nechajte aspoň pár hodín a výsledok bude oveľa lepší, ako keby ste použili kulmu.

Ako si cez noc natočiť vlasy? Urobte si vlny z ponožiek a budete mať efekt vlasovej búrky

@edelydesigns

Replying to @Ran overnight sock method to maintain my hairstyle oovernighthairssockhairhhairtokh#hairtutorial

♬ original sound – Dahiana Fernandez

Ďalším domácim trikom na vlny je použitie ponožky. Funguje to dobre, ak si nechcete vlasy poškodiť teplom z kulmy alebo žehličky na vlasy. Takto si môžete vlasy natočiť bez použitia stylingových pien alebo gélov. Ako vytvoriť vlny pomocou ponožky? Jednoducho oddeľte pramene vlasov, omotajte ich okolo ponožky a upevnite ich sponou alebo gumičkou na temene hlavy. Ak chceme husté vlny, môžeme použiť dve hrubšie ponožky, zatiaľ čo ak uprednostňujeme drobné vlnky, musíme použiť aspoň päť ponožiek. Najlepšie je to urobiť večer a ísť spať a ráno sa zobudiť s krásne natočenými vlasmi.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Tento účes bol hitom v 70. rokoch minulého storočia a teraz je späť! Vyzerá neuveriteľne pôsobivo

Zvoľte si crunette a budete sa dívať do každého zrkadla. Uberiete si roky

The post Chyťte si vlasy a zabaľte ich do bublinkovej fólie. Ani kaderníci tomu neveria, ale funguje to appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie