Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Cibulkovej luxusná dovolenka v Aténach! Čo si dopriala?

30.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/domicibulkova/). Každý potrebuje na chvíľku vypnúť. Bývalá svetová tenisová štvorka, Dominika Cibulková, si skutočne užíva svoj život. Odkedy zavesila na klinec profi kariéru a porodila dve detičky, rada predvádza svoje bohatstvo. Miluje luxus a sama sa netají tým, že si ho rada aj dopraje. Najnovšie ukázala svojím fanúšikom prepych v aténskom hoteli, kde […]
Menej ako 1 min. min.

30.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/domicibulkova/).

Každý potrebuje na chvíľku vypnúť. Bývalá svetová tenisová štvorka, Dominika Cibulková, si skutočne užíva svoj život. Odkedy zavesila na klinec profi kariéru a porodila dve detičky, rada predvádza svoje bohatstvo. Miluje luxus a sama sa netají tým, že si ho rada aj dopraje. Najnovšie ukázala svojím fanúšikom prepych v aténskom hoteli, kde si poriadne užívala s priateľmi.

Bývalá svetová tenisová štvorka, Dominika Cibulková, si skutočne užíva svoj život.
Foto: instagram.com/domicibulkova/

Dominikino chudnutie

Doma nechala deti aj manžela a ona sa s priateľmi vydala do Atén! Ukázala tiež svoju schudnutú postavičku ako lusk. Skutočne jej to pristalo. Dokázala za pol roka schudnúť takmer 20 kilogramov! A to ešte nie je zďaleka všetko. Bývalá tenistka chce chudnúť aj naďalej. V Grécku trošku porušila diétu, ale treba si predsa občas aj dopriať, no nie?

Noc za 2500 €, to vážne?!

Dominika strávila noci v jednom z najluxusnejších hotelov v Aténach, kde sa cena za noc šplhá na približne 2500 €. Dominikina izba mala očarujúci výhľad na magickú Akropolu. Dovolenka bežného Slováka vyjde dokopy cca v Grécku na 2500 EUR s celou rodinou na týždeň. Dominika Cibulková si však dopriala tento prepych na jednu noc.

Podľa fotografii a videí sa hotel nachádza tesne pri mori, je ladený do naturálnych a prírodných farieb. Všade prevláda drevo a podobá sa svojím zariadením na eco-hotel. Dominika mala dokonca aj súkromný bazén. Historickú Akropolu mala na dosah.

Koho si Dominika Cibulková zobrala so sebou do Atén?

Dominika si zobrala so sebou aj svojho vizážistu Andreja Kusalíka, s ktorým má naozaj krásny kamarátsky vzťah. Robili jej spoločnosť aj jej kamarátky, ktoré boli s ňou v Aténach. Ešte pred letom si tak užila skutočnú dovolenku bez manžela, detí a povinností a strávila pár famóznych dní v Aténach.

Nešetrila drahými vecami, predviedla fit figúru, mega drahú kabelku a najnovšie luxusné outfity. Takisto sa všetci boli najesť vo veľmi drahej reštaurácii.

POZRITE TIEŽ AJ: Kristína Svarinská žije bez alkoholu, prečo prestala piť?

Dominika Cibulková nepochybne rada cestuje

Ešte je len máj a Dominika Cibulková stihla navštíviť od začiatku roka rôzne destinácie, či už Prahu, alebo Paríž. V Paríži bola tiež ubytovaná v extrémne drahom hoteli. Taktiež strávila pár dní aj na lyžovačke so svojou rodinou. Zdá sa však, že v Aténach si poriadne so svojimi priateľmi užila.

Dominika Cibulková.
Foto: instagram.com/domicibulkova/

Dominika Cibulková.
Foto: instagram.com/domicibulkova/

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Jana Preissová – ťažký život krásnej herečky pripomínal katastrofu

Renáta Názlerová rapídne chudne! Čo sa za tým skrýva?

The post Cibulkovej luxusná dovolenka v Aténach! Čo si dopriala? appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie