Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Cílem Pandemické smlouvy WHO je „mrzačit a zabíjet“ a nastolit celosvětovou vládu

Keňský lékař minulý týden prohlásil, že cílem připravované Pandemické smlouvy Světové zdravotnické organizace (WHO) je připravit půdu pro nový smrtící virus a vakcínu a vytvořit globální vládu, která by podkopala národní suverenitu. Dr. Wahome Ngare před druhou Africkou meziparlamentní konferencí o rodinných hodnotách a suverenitě vysvětlil, že skutečným cílem připravované smlouvy, která by dosáhla bezprecedentní […]
Menej ako 1 min. min.

Keňský lékař minulý týden prohlásil, že cílem připravované Pandemické smlouvy Světové zdravotnické organizace (WHO) je připravit půdu pro nový smrtící virus a vakcínu a vytvořit globální vládu, která by podkopala národní suverenitu.

Dr. Wahome Ngare před druhou Africkou meziparlamentní konferencí o rodinných hodnotách a suverenitě vysvětlil, že skutečným cílem připravované smlouvy, která by dosáhla bezprecedentní lékařské kontroly WHO nad všemi členskými státy je depopulace.

Poukázal na to, že v Africe se v minulosti výrazně usilovalo o snížení počtu obyvatel, přestože Afrika prokazatelně není přelidněná. Aby to přiblížil, vysvětlil, že rozloha Afriky se vejde do rozlohy USA, Číny, Indie a Japonska, ale žije na ní jen asi čtvrtina obyvatelstva všech těchto zemí dohromady.

„Problémem Afriky není její rostoucí populace, která je ve skutečnosti výhodou. Problémem jsou chamtiví majitelé globálních společností, kteří mají zájem přivlastnit si naše přírodní zdroje,“ řekl Dr. Ngare.

Lékař upozorňuje, že na kontinentu probíhají snahy o snížení počtu obyvatel prostřednictvím válek, hladomoru, nemocí a dokonce i geneticky modifikovaných organismů (GMO), a vysvětluje: „Největší problém s GMO je, že osivo je patentované – někdo ho vlastní. A jakmile ho používáte dostatečně dlouho a vaše přirozené osivo zmizelo, mohou stáhnout své osivo a zabít vás hladem.“ Iniciativy v Africe podporované Billem Gatesem ve skutečnosti již léta prosazují pěstování GMO pod záminkou, že to „ukončí hladomor v Africe.“

Dr. Ngare pokračoval v argumentaci, že epidemie COVID-19 byla záměrně využita k depopulaci světa, včetně Afriky, a že to byla jen předehra k tomu, co se plánuje po této další pandemické smlouvě WHO.

Poznamenal, že během COVID-19 bylo lidem řečeno, že na virus zemře „děsivé“ množství lidí, že nemoc je neléčitelná a že „přirozená imunita nás nemůže ochránit a zachránit.“

„Bylo nám řečeno, abychom si nepodávali ruce, bylo nám řečeno, abychom se společensky nestýkali, bylo nám řečeno, abychom zůstali doma… Kdyby vás šest měsíců takto psychicky mučili a pak vám řekli, že existuje vakcína, co byste dělali? Utíkali byste pro vakcínu!“ řekl Dr. Ngare.

Očkování se pak „stalo povinným z donucení“, protože k přístupu ke zboží a službám bylo zapotřebí dokladu o očkování, uvedl Dr. Ngare a naznačil, že to dokazuje, že „konečným cílem celého fiaska s COVIDem bylo očkovat všechny… To bylo cílem COVIDu.“

Problém s těmito vakcínami, vysvětlil lékař, spočívá v tom, že byly natolik nebezpečné, že představovaly „riziko pro národní bezpečnost.“ Proč?

Za prvé, pouze výrobci věděli, co přesně vakcíny obsahují, a pouze laboratoře, které se podílely na jejich výrobě, směly tyto vakcíny testovat a zkoumat.

Dr. Ngare prohlásil, že předpokládaný základ jejich užitečnosti byl také založen na chybném základu, protože spike protein vytvořený vakcínou byl modelován podle stejného proteinu, který způsobil onemocnění COVID-19.

Očkování bylo také prosazováno spolu s tvrzením, že přirozená imunita nechrání – a přitom samotná vakcína byla založena na schopnosti organismu „vytvořit imunitní odpověď na patogen!“

Horší je, že údaje ze studií s vakcínou zveřejněné na základě soudního příkazu v USA odhalily znepokojivé množství úmrtí a zranění způsobených přinejmenším vakcínou společnosti Pfizer. Podle Dr. Ngareho zemřelo během pokusů 61 osob na mrtvici a pět osob na poškození jater, zatímco 80 % těhotných matek přišlo o své děti během prvních tří měsíců těhotenství poté, co jim byly aplikovány vakcíny proti COVID-19. Kromě toho vakcíny poškodily reprodukční systém mužů i žen, neboť poškodily počet a pohyblivost spermií, vaječníky, menstruační cykly a placentu.

„To bylo známo v době registrace vakcín, ale lékaři o tom nevěděli,“ uvedl Dr. Ngare.

Dále hovořil o tom, že v Africe již dlouho existuje precedens zavádění zbytečných vakcín a dokonce i prosazování vakcín, které poškozují porodnost, zejména očkování proti tetanu.

Podle Dr. Ngareho byly během kampaně za vymýcení tetanu v Africe ženy ve věku 14 až 49 let každých šest měsíců očkovány proti tetanu vakcínami, které byly ve skutečnosti antikoncepcí, aniž by o tom ženy věděly. Dodal, že tato vakcína byla záměrně navržena a vyvinuta OSN, Světovou zdravotnickou organizací a Světovou bankou s cílem snížit porodnost.

Lékař prohlásil, že byl publikován článek prokazující antikoncepční povahu těchto vakcín proti tetanu, který si přečetlo více než 300 000 lidí.

Dr. Ngare naznačil, že tyto snahy o depopulaci Afriky a světa prostřednictvím vakcín jsou precedentem pro nadcházející depopulační kampaň, která má být zahájena prostřednictvím Pandemické smlouvy.

Podle Dr. Ngareho budou změny mezinárodních zdravotnických předpisů (IHR), které jsou nedílnou součástí smlouvy, určovat, jak bude WHO zvládat pandemie nebo nemoci, které překračují hranice států.

„WHO se snaží rozšířit své pravomoci tak, aby generální ředitel mohl jednostranně vyhlásit, že se jedná o pandemii, ať už skutečnou nebo vymyšlenou,“ uvedl Dr. Ngare. „Ve chvíli, kdy to vyhlásí, by mu nové předpisy umožnily převzít řízení pandemie v každé zemi, která je signatářem WHO.“

„Je to ředitel Tedros, kdo řekne, kdy vás uzamkne, zda vůbec můžete jít do práce, jaké vakcíny dostanete,“ vysvětlil.

„Pokud WHO způsobuje tolik škod svou současnou mocí, dokážete si představit, co by způsobila, kdybyste jí dali větší moc?“ pokračoval.

„Můj závěr je, že WHO už není orgánem, který by podporoval zdraví. Stala se imperiální rukou globálních korporátních zájmů,“ řekl a dodal, že cílem navrhované Pandemické smlouvy a IHR‚ „je dát WHO právní mandát k usnadnění vzniku nových pandemií … pomocí nových uměle vytvořených virů a očkování jako protiopatření, přičemž obojí má za cíl snížit světovou populaci prostřednictvím snížení porodnosti, mrzačení a zabíjení.“

„Dá také WHO mandát k využití pandemií k nastolení celosvětové vlády tím, že zcela vymaže suverenitu členských států a zemí a naruší osobní svobody občanů,“ varoval.

Vyzval Africké země, aby se vyhnuly této obrovské hrozbě tím, že nejprve „formálně napíší WHO“, aby odmítla dodatky a IHR, a poté „zváží vystoupení z WHO do roku 2024, kdy má vstoupit v platnost Pandemická smlouva.“

Lékař rovněž vyzval Africké země, aby „společně vyzvaly k ukončení výzkumu zaměřeného na zisk funkcí“, který označil za absurdní a mimořádně nebezpečný.

„Africké země by měly udělat krok a říci, že je trestné, aby někdo trénoval viry a bakterie k napadení člověka jako způsob vytvoření vakcíny pro případ, že by tento virus unikl,“ uvedl. „To je čarodějnictví. To není medicína.“

Africkým zemím také doporučil, aby „kolektivně přistupovaly ke všem očkovacím programům jako k riziku pro národní bezpečnost“, a prohlásil: „Pokud nedokážete zjistit, co je obsaženo ve vakcíně, která je podávána vašim lidem, můžete tím otevřít dveře ke zničení Africké populace.“

Nakonec Dr. Ngare vyzval Africké národy, aby „odmítly jakékoli propojování individuálních zdravotních záznamů, včetně záznamů o očkování s digitálním ID, které je jim nyní vnucováno.“

„Vážení poslanci, nedovolte vládě, aby měla přístup k soukromým zdravotním informacím jako k prostředku k určení toho, kdo dostane zdravotní péči a kdo ne. Je to lékařsky neetické a odporuje to základním lidským právům,“ prohlásil.

Prosím, lajkujte, sdílejte a přihlaste se k odběru tohoto kanálu, abychom mohli pokračovat ve sdílení zpráv, kterých se mainstream neodvažuje dotknout. Zůstaňte silní. Tento boj vyhrajeme.

Zdroj

The post Cílem Pandemické smlouvy WHO je „mrzačit a zabíjet“ a nastolit celosvětovou vládu first appeared on Akta X.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie