Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Čipkované spoločenské šaty: model, ktorý zvýrazní vašu ženskosť a eleganciu

17.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Kiselev Andrey Valerevich). Čipkované spoločenské šaty v sebe spájajú eleganciu, jednoduchosť a triedu. Čipka sa v móde používa už mnoho rokov a má svojich verných priaznivcov. Mnohé ženy si nevedia predstaviť inú svadobnú kreáciu ako jemné čipkované šaty, ktoré sa dajú štylizovať na mnoho rôznych spôsobov. Čipkované spoločenské šaty […]
Menej ako 1 min. min.

17.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Kiselev Andrey Valerevich).

Čipkované spoločenské šaty v sebe spájajú eleganciu, jednoduchosť a triedu. Čipka sa v móde používa už mnoho rokov a má svojich verných priaznivcov. Mnohé ženy si nevedia predstaviť inú svadobnú kreáciu ako jemné čipkované šaty, ktoré sa dajú štylizovať na mnoho rôznych spôsobov.

Čipkované spoločenské šaty v sebe spájajú eleganciu, jednoduchosť a triedu.
Foto: shutterstock/Kiselev Andrey Valerevich

Čipkované šaty na svadbu, s čipkovaným spodným dielom alebo čipkovanými akcentmi – spôsobov ako nosiť čipku je veľa a každá z nás si ju môže prispôsobiť svojim individuálnym predstavám a potrebám. Na čo by ste mali pri výbere kreácie venovať osobitnú pozornosť?

Čipkované šaty na svadbu, ktoré sa hodia k vašej postave

Čipkované šaty sú voľbou, ktorá je zaručene elegantná, noblesná a šik. Takéto šaty sa veľmi často objavujú v kreáciách svadobných hostí. Niet divu. Čipkované šaty sú v móde už veľmi dlho a ich výhodou je, že sa dajú prispôsobiť každému typu postavy. Ženy, ktoré sa tešia dokonalej postave, si môžu vybrať vypasovaný, priliehavý model, ktorý zvýrazní všetky prednosti ich postavy. Dámy, ktoré chcú skryť nadváhu v oblasti brucha, by si mali vybrať model s prestrihom pod prsiami, ktorý účinne zakryje nedostatky postavy. Na druhej strane, najlepším riešením pre ženy s postavou v tvare hrušky budú štýly s ozdobným vrchným dielom a rovným spodným dielom.

Čipkované rozšírené šaty na svadbu mini alebo maxi?

Pri výbere štýlu na svadbu sa oplatí venovať pozornosť nielen typu ženskej postavy, ale aj dĺžke šiat, ktorú preferuje. Čipkované rozšírené svadobné šaty môžu byť vo verziách mini, midi alebo maxi. Verzia mini je ideálnou voľbou pre dámy, ktoré sa môžu pochváliť tvarovanými nohami a v tomto type štýlu sa cítia pohodlne. Midi šaty sú v posledných rokoch hitom a objavujú sa veľmi často nielen v slávnostnom, ale aj v každodennom štýle. Sú vhodné pre ženy všetkých vekových kategórií a vyzerajú naozaj elegantne a štýlovo. Čipkované maxi šaty na svadbu si zasa veľmi často vyberajú družičky a dámy, ktoré chcú mať netradičný a veľmi slávnostný outfit.

Šaty na svadbu: sivá čipka alebo možno púdrové?

Sivá čipka v kombinácii s pútavými doplnkami dokáže urobiť skutočný rozruch a dať vyniknúť štýlu.
Foto: shutterstock/Kiselev Andrey Valerevich

Akú farbu by mali mať dokonalé čipkované šaty? Sivá čipka v kombinácii s pútavými doplnkami dokáže urobiť skutočný rozruch a dať vyniknúť štýlu. Čipkované šaty na svadbu v pastelových farbách sú v posledných sezónach hitom. Pastelové farby, ako aj rôzne odtiene béžovej, si vyberajú ženy všetkých vekových kategórií a vyhovujú rôznym typom krásy. Sú to typické „svadobné“ farby a sú vhodné na oslavy slávnostného charakteru. V letných mesiacoch si vyberte farby, ako je napríklad púdrovo ružová, jemná modrá alebo mätovo zelená, ktoré sú ideálne pre toto ročné obdobie. Ak sa svadba koná na jeseň, môžete si vybrať kreáciu v zlatej farbe, ktorú môžete skombinovať s čiernymi topánkami na podpätku a jemnou kabelkou.

Šaty na svadbu – čierna čipka – vhodné alebo nie?

Sú svadobné šaty – čierna čipka – dobrou voľbou pre tento druh oslavy? Čierna farba, hoci sa spája s eleganciou, pôvabom a ženskosťou, nie je veľmi častou voľbou na svadbu. Všeobecne prevláda názor, že čierna je symbolom smútku, a odborníci na savoir-vivre poukazujú na to, že táto farba je u svadobných hostí zakázaná. Mnohé ženy však čiernu milujú a poukazujú na ňu ako na farbu, v ktorej vyzerajú a cítia sa najlepšie. Spor o to, či sú čierne čipkované šaty dobrou voľbou na svadbu, je ťažké vyriešiť. Stojí však za to zvážiť alternatívy. Namiesto čipkovaných šiat na svadbu v čiernej farbe si môžete vybrať napríklad tmavomodré alebo tmavozelené. Tie budú najvhodnejšie na oslavy konajúce sa na jeseň.

Módne čipkované šaty na svadbu – výber doplnkov

Módne čipkované svadobné šaty sú samy o sebe veľmi dekoratívne, ale ako vieme, okrem samotnej tvorby zohrávajú veľkú úlohu aj doplnky. Ku čipkovaným šatám môžete zvoliť jemnejšie šperky, ktoré neodvádzajú príliš veľa pozornosti od samotného odevu a sú zladené s modelom daných šiat. Úplne postačia decentné náušnice, jemný náhrdelník alebo náramok. Pri výbere kabelky sa oplatí zvoliť malú kabelku typu clutch, ktorá sa dokonale hodí k elegantným štýlom. V prípade čipkovaných mini alebo midi svadobných šiat treba venovať osobitnú pozornosť aj obuvi. Ozdobné sandále na podpätku sa zdajú byť ideálnym riešením pre letné kreácie. V chladnejší deň by sa mal styling doplniť napríklad elegantným šálom alebo sakom.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Rozšírené šaty sú už roky veľmi obľúbené. Ako si vybrať tie správne?

Sú čierne šaty na svadbu faux-pas? Keď si ich chcete obliecť, majte na pamäti tento bod

The post Čipkované spoločenské šaty: model, ktorý zvýrazní vašu ženskosť a eleganciu appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie