Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Citroën C3: S benzínovým motorom za menej než 15-tisíc eur!

Koncom minulého roka Citroën oznámil, že štvrtá generácia obľúbeného modelu C3 bude k dispozícii aj v čisto elektrickej verzii a navyše za veľmi zaujímavú cenu! Najskôr by mal prísť variant s výkonom 83 kW, ktorý dostane batériu s kapacitou 44 kWh a jeho dojazd prekročí hranicu 300 kilometrov. Za ten si Francúzi vypýtajú 23 300 […]
Menej ako 1 min. min.

Koncom minulého roka Citroën oznámil, že štvrtá generácia obľúbeného modelu C3 bude k dispozícii aj v čisto elektrickej verzii a navyše za veľmi zaujímavú cenu!

Najskôr by mal prísť variant s výkonom 83 kW, ktorý dostane batériu s kapacitou 44 kWh a jeho dojazd prekročí hranicu 300 kilometrov. Za ten si Francúzi vypýtajú 23 300 eur. V priebehu budúceho roka sa očakáva príchod verzie s dojazdom 200 kilometrov, ktorá by mala stáť iba 19 990 eur.

Ak patríte do konzervatívnejšej skupiny zákazníkov, aj pre vás máme dobré správy. Citroën C3 si totiž v novej generácii budete môcť naďalej kúpiť  s konvenčným spaľovacím motorom. Dokonca sa vás predajca opýta, či chcete mild hybrid, alebo sa radšej elektrifikácii vyhnete úplne.

Základ pod 15 tisíc eur 

V prípade, že nebudete mať záujem o mild hybrid, tak vám Citroën ponúkne model C3 s preplňovaným benzínovým trojvalcom 1,2 PureTech v kombinácii so 6-stupňovou manuálnou prevodovkou. Hovoríme pritom o novej generácii tejto pohonnej jednotky, ktorá už namiesto remeňa využíva rozvodovú reťaz a disponuje výkonom rovných 100 koní. Podľa slov automobilky, bude takáto cétrojka stáť 14 990 eur.

Ak sa rozhodnete pre mild hybridnú verziu, takisto sa môžete tešiť na 1,2-litrový benzínový trojvalec s výkonom 100 koní. Avšak už v kombinácii s automatickou dvojspojkovou prevodovkou ë-DSC6, do ktorej je integrovaný elektromotor s výkonom 29 konských síl. Motoru pri rozbehu pomáha štartér-generátor s výkonom 12 koní a malý akumulátor disponuje kapacitou 0,9 kWh. Cenu tejto verzie zatiaľ nepoznáme.

The post Citroën C3: S benzínovým motorom za menej než 15-tisíc eur! appeared first on Autogratis.sk.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie