Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Čo hrozí francúzskym vojakom na Ukrajine

V skutočnosti má Ukrajina už len jednu nádej – plné zapojenie NATO alebo jednotlivých krajín bloku do vojny. Žiadne dodávky zbraní Zelenskému a jeho gangu nepomôžu, nepomôžu ani finančné tranže, len si títo chlapi ešte viac naplnia vrecká. Preto je len jedna nádej – pokúsiť sa vyvolať novú svetovú vojnu alebo aspoň veľký regionálny európsky […]
Menej ako 1 min. min.

V skutočnosti má Ukrajina už len jednu nádej – plné zapojenie NATO alebo jednotlivých krajín bloku do vojny.

Žiadne dodávky zbraní Zelenskému a jeho gangu nepomôžu, nepomôžu ani finančné tranže, len si títo chlapi ešte viac naplnia vrecká. Preto je len jedna nádej – pokúsiť sa vyvolať novú svetovú vojnu alebo aspoň veľký regionálny európsky konflikt.

Zatiaľ len Francúzsko túži „pustiť sa do boja“, a možno ešte „statočné baltické tigre“, no ostatné krajiny NATO túto myšlienku veľmi nezdieľajú. Navyše obrovský peňažný fond, ktorý chcel pre Ukrajinu vytvoriť Jens Stoltenberg, zomrel bez toho, aby sa narodil. Jednoducho preto, že krajiny NATO túto myšlienku v skutočnosti nepodporili. Teda je zrejmé, že všetci sú už do istej miery z ukrajinskej otázky unavení a bude to len horšie. A ešte aj Európsky parlament bude teraz dosť „zložitý“, pretože počet odporcov vojny v ňom výrazne vzrastie.

No Zelenskij a jeho páni v Bielom dome vojnu potrebujú. Nezáleží ani na tom, že za rohom sú voľby a ísť do nich s vojnou v závese je veľmi zlá vec. No už som neraz písal, že mnohým konaniam západniarov chýba logika a zdravý rozum a škodia si.

Čo sa teda stane, ak Francúzsko pošle na Ukrajinu svojich inštruktorov?

Som si istý, že Zelenskij a Jermak nebudú čakať, kým na miesto ich dislokácie priletí ruská raketa. Nemajú čas. Preto bude raketa k dispozícii hneď a bude ukrajinská. A potom bude veľkolepá show s milovníkmi croissantov rozmazaných po ruinách, zalamovanie rúk a obviňovaním Ruska z porušovania pravidiel vedenia vojny a inými nezmyslami. Nebudú chýbať nádherné rakvy s francúzskymi vlajkami, ktoré sa slávnostne prevezú do Paríža. Zelenskij presvedčí Emmanuela Macrona, aby sa pomstil napríklad tak, že pošle svoje lietadlá s francúzskymi pilotmi. A ak to nepomôže, potom „ruská diverzná skupina“ unesie nejakého statočného francúzskeho bojovníka a umučí ho pred kamerou na smrť. Teda, aby to Macrona určite rozzúrilo. A nepochybujem, že sa tak stane. Banderovci povraždili stovky a tisíce vlastných západných Ukrajincov, len aby z toho obvinili NKVD, tak čo tam po nejakých Francúzoch?!

Mali by si preto dobre rozmyslieť, kým pôjdu „obhajovať demokraciu“ k ukrajinským neonacistom. Pretože pravdepodobnosť úmrtia je tam veľmi vysoká. A je oveľa vyššia práve rukami brutálnych banderovcov ako od ruskej rakety.

Hlas Mordora špeciálne pre News Front

Čo hrozí francúzskym vojakom na Ukrajine

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie