Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Čo jedáva Jennifer Aniston, aby tak vyzerala? Recept na „jej“ šalát vzal internet útokom

26.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Tinseltown shutterstock.com/Gorenkova Evgenija). Jennifer Aniston, ktorej medzinárodnú slávu priniesla séria „Priatelia“, sa už roky teší zo svojej bezchybnej postavy. Aké je jej tajomstvo? Herečka si potrpí na zdravý životný štýl a pravidelné cvičenie – tvrdí, že strava a vyvážený tréning sú pre zdravie najlepšie. Už na nakrúcaní „Priatelia“, posledný […]
Menej ako 1 min. min.

26.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Tinseltown shutterstock.com/Gorenkova Evgenija).

Jennifer Aniston, ktorej medzinárodnú slávu priniesla séria „Priatelia“, sa už roky teší zo svojej bezchybnej postavy. Aké je jej tajomstvo? Herečka si potrpí na zdravý životný štýl a pravidelné cvičenie – tvrdí, že strava a vyvážený tréning sú pre zdravie najlepšie. Už na nakrúcaní „Priatelia“, posledný diel odvysielaný pred 20 rokmi, si dávala veľký pozor na to, čo mala na tanieri. Vraj mala obľúbený šalát, ktorý podávala kamarátkam. Aké ingrediencie v ňom mali byť? Aký je recept na šalát Jennifer Aniston? A naozaj ide o „tento“ šalát?

Foto: shutterstock/Tinseltown shutterstock.com/Gorenkova Evgenija

Takto sa stravuje a cvičí Jennifer Aniston

Jennifer Aniston má 55 rokov, vyzerá o 10 rokov mladšie a postavu jej závidia mnohé kolegyne. Málokto vie, že kedysi bojovala s nadváhou. Pomohla zmena stravovacích návykov a pravidelné cvičenie. V dnešnej dobe snáď neprejde deň, aby ľudia nepísali o tom, ako skvele vyzerá a čo robí, aby si udržala štíhlu postavu a takú dobrú kondíciu. Ako sa s tým vysporiada Aniston?

Hviezda kultových „Friends“ sa zdravo stravuje a hoci sa nesťažuje na nedostatok profesionálnych výziev, snaží sa pravidelne cvičiť. Ako však priznáva, v prístupe k strave a tréningu už nie je taká rigorózna ako kedysi.

Keď si myslíte: musím urobiť 45 minút kardio tréningu, inak si nedám dobrý tréning, odrádza ma to. Verila som tomu príliš dlho, vyhorela som a zničila moje telo.“

– povedala pre „InStyle“ raz Aniston.

Aniston sa kardio tréningu nevzdala, no má k nemu iný prístup. Stala sa tiež veľkou fanúšičkou jogy, ktorá umožňuje redukovať telesnú hmotnosť, zoštíhluje, zlepšuje flexibilitu, silu a držanie tela a podporuje chrbticu. Herečka má rada aj pilates a nájde si čas na meditáciu – 10-20 minút každý deň.

Čo sa týka stravy, hovorí, že sa snaží jesť čo najviac organického ovocia a zeleniny, udržiavať nízku hladinu cukru a piť veľa vody. Jej strava obsahuje veľa produktov s vysokým obsahom bielkovín. Aniston často jedáva šaláty a polievky, ale raz týždenne si dopraje aj pizzu, cheeseburger alebo mexické jedlo.

Dôležitá je pre ňu aj starostlivosť o jej duševné zdravie. Nabáda nás, aby sme obmedzili čas strávený pred obrazovkou – odložili telefón, šli von a obklopili sa ľuďmi.

„Musíme naozaj venovať pozornosť tomu, čím kŕmime svoje telo. Ako spíme, ako jeme a ako sa o seba staráme.“

– hovorí herečka.

Šalát, ktorý možno považovať za šalát Jennifer Aniston. Recept, ktorý dobyl internet

Aniston si dala záležať na zdravých návykoch už počas natáčania „Priateľov“. V jednom z rozhovorov seriálová Monica, ktorú hrá Courtney Cox, údajne prezradila, že počas natáčacích dní Jennifer zjedla jeden šalát a ponúkla ho aj ostatným hercom. Šalát dostal názov „šalát Jennifer Aniston“ a recepty na „tento“ šalát začali kolovať internetom.

Tvrdilo sa, že Jennifer Aniston okrem iných používala na prípravu svojho šalátu: bulgur, cícer, uhorku, cibuľu, petržlen, mätu, pistácie a olivový olej. Tu je ich množstvo a recept.

Na prípravu šalátu „Jennifer Aniston“ potrebujete:

100 g uvareného bulguru,

100 g zelenej uhorky,

pol konzervy cíceru,

polovica červenej cibule,

50 g syra feta,

hrsť nasekanej petržlenovej vňate,

hrsť mäty,

30 g pistácií,

lyžica olivového oleja,

lyžicu citrónovej šťavy,

soľ a korenie podľa chuti.

Bulgur uvaríme podľa návodu na obale a potom necháme vychladnúť. Cícer treba scediť a dôkladne prepláchnuť pod studenou vodou. Uhorka a cibuľa sa nakrájajú na kocky (jemnejšie v prípade cibule) a mäta, petržlen a pistácie sa nasekajú na doske.

Suroviny dáme do misy, pridáme olivový olej, citrónovú šťavu, soľ a korenie podľa chuti a na vrch pridáme rozdrobený syr feta. Pár minút a je to pripravené! Šalát je samozrejme možné upraviť, napr. pridaním paradajok alebo kuracích pŕs namiesto cíceru.

Tento šalát je svieži a sýty. Je výborným zdrojom bielkovín, vlákniny, skutočnou vitamínovou bombou, zdrojom zlúčenín s protizápalovými vlastnosťami a dodá telu aj dávku zdravých tukov (olivový olej, pistácie). Ideálne na obed, ľahký obed alebo večeru. Len to nie je šalát, ktorý Jennifer Aniston jedla na natáčaní seriálu „Priatelia“.

Aký šalát jedla Jennifer Aniston na natáčaní seriálu „Priatelia“?

Aniston, ktorú sa raz „Shape“ opýtal na šalát, ktorý sa stal skutočným hitom nielen medzi jej fanúšikmi, priznala, že hoci ten, ktorý používatelia sociálnych sietí obdivujú, vyzerá chutne, nie je to šalát, ktorý jedla na natáčaní televízneho seriálu. „Priatelia“. .

„Prepáčte, mám pocit, že všetkých sklamem, ale nie je to môj šalát“

– priznala a okrem iného podotkla aj ingrediencie.

Zároveň upozornila, z čoho sa vlastne jej šalát skladal.

Anistonovej šalát obsahoval strúhaný šalát, kuracie mäso, vaječné bielky, cícer, slaninu a základný vinaigrette. Občas herečka pridala syr pecorino z neďalekej talianskej reštaurácie a ďalšie ingrediencie vrátane korenia, aby to trochu okorenila.

Čo je na jedálnom lístku Aniston?

Dnes Jennifer Aniston často skladá jedlá z prísad, ako sú:

avokádo,

tuniak,

vajcia,

kuracie mäso,

orechy,

banány,

bobuľové ovocie,

uhorky,

cuketa,

mandľový nápoj.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Kristína Svarinská žije bez alkoholu, prečo prestala piť?

58-ročná hviezda nepoužíva odličovacie prostriedky. Zmieša dve prísady z kuchyne a jej pleť je žiarivá

The post Čo jedáva Jennifer Aniston, aby tak vyzerala? Recept na „jej“ šalát vzal internet útokom appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie