Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Čo ľudia nechávajú v hoteloch? V žiadnom prípade neuhádnete, čo je na prvom mieste

03.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Pixabay/Olichel). Cestovná kancelária odhalila 10 najpodivnejších vecí, ktoré zostali v hotelových izbách. Zaujímavé je, že veci, na ktoré cestujúci zabúdajú, nie sú typické veci, ktoré si berieme so sebou na dovolenku. Najpodivnejšie veci nájdené v hotelových izbách.Foto: Pixabay/Olichel Pri odhlásení z hotela často nemáme veľa času na dôkladnú kontrolu, […]
Menej ako 1 min. min.

03.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Pixabay/Olichel).

Cestovná kancelária odhalila 10 najpodivnejších vecí, ktoré zostali v hotelových izbách. Zaujímavé je, že veci, na ktoré cestujúci zabúdajú, nie sú typické veci, ktoré si berieme so sebou na dovolenku.

Najpodivnejšie veci nájdené v hotelových izbách.
Foto: Pixabay/Olichel

Pri odhlásení z hotela často nemáme veľa času na dôkladnú kontrolu, či sme si všetko zobrali so sebou a na niečo sme nezabudli. Cestovná kancelária ponúkajúca výlety do viac ako 100 miest v Európe sa rozhodla podeliť sa s používateľmi internetu o najpodivnejšie veci, ktoré si cestovatelia nechali vo svojich izbách po tom, čo ich opustili.

Najpodivnejšie veci nájdené v hotelových izbách. Cestovatelia na to zabudli

Cestovná kancelária pripravila zoznam nezvyčajných a zvláštnych vecí, ktoré si cestujúci zabudli vziať so sebou a teda ich nechali v hotelovej izbe. Prvé miesto v nezvyčajnom rebríčku obsadili zubné protézy. Nasledovali doplnky súvisiace s mágiou a tretie protetické končatiny.

Zvyšok zoznamu v poradí zahŕňal: sklenené oko, babkin čajík, tisíce mincí nemeckej marky ukrytých za nádržou na vodu na záchode, kostým klauna, nafukovací čln, kaviár a ruženec.

Prevádzkový riaditeľ EasyJet Holidays Matt Callaghan zhrnul zistenia z roku 2023.

„Dovolenka je časom úplného oddychu a my sme radi, keď vieme, že naši zákazníci sa v našich rezortoch cítia pohodlne. Náš prieskum s našimi hotelovými partnermi bol zaujímavý a niektoré stratené a nájdené predmety sú nezvyčajné, ale teší nás, že sa naši zákazníci bavili.“

– priznáva v oznámení.

Čo žiadajú hostia od personálu hotela? Možno budete prekvapení

Hotelový personál musí často spĺňať očakávania, požiadavky a odpovedať na otázky aj náročných zákazníkov. Webová stránka používaná na online rezerváciu hotelových izieb odhalila, aké nezvyčajné požiadavky hoteloví hostia kladú na personál. Pri využívaní jednej z najobľúbenejších služieb, izbovej služby, cestujúci niekedy požiadali aj o diétnu vodu alebo roztopenú zmrzlinu.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Tu sa natáčal film Mamma Mia. Rajský ostrov je oázou pokoja. Nestretnete tu davy turistov

Vôbec nie Benátky alebo Rím. Bolo vybrané najkrajšie mesto na svete. Nemusíte letieť ďaleko

The post Čo ľudia nechávajú v hoteloch? V žiadnom prípade neuhádnete, čo je na prvom mieste appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie