Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Čo nás čaká v najbližších dňoch? Pozrite si týždenný horoskop

19.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/sarayut_sy). Čo môžeme od osudu očakávať v najbližších dňoch? Nahliadnite nižšie a pozrite si týždenný horoskop na 17. – 23. júna 2024 pre všetky znamenia zverokruhu. Čo vás čaká tento týždeň a na čo si treba dať pozor?Foto: shutterstock/sarayut_sy Týždenný horoskop pre Barana Tento týždeň sa zameriate na vzťahy s […]
Menej ako 1 min. min.

19.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/sarayut_sy).

Čo môžeme od osudu očakávať v najbližších dňoch? Nahliadnite nižšie a pozrite si týždenný horoskop na 17. – 23. júna 2024 pre všetky znamenia zverokruhu.

Čo vás čaká tento týždeň a na čo si treba dať pozor?
Foto: shutterstock/sarayut_sy

Týždenný horoskop pre Barana

Tento týždeň sa zameriate na vzťahy s ľuďmi. V práci si neberte povinnosti navyše, pretože sa vám do nich vôbec nebude chcieť. Zadaných Baranov bude trápiť nevyriešený problém z minulosti, ktorý im v prítomnosti partnera pokazí náladu. Voľní sa zasa budú vyhýbať komplikovaným priateľstvám. Víkend bude priaznivý na aktívne trávenie času a udržiavanie sa v dobrej kondícii.

Týždenný horoskop pre Býka

Aura tohto týždňa vás pozitívne naladí na život. V práci sa vám naskytne príležitosť nájsť zaujímavú ponuku dodatočného zárobku. Zadaní Býci sa budú cítiť ako znovuzrodení, pretože ich vzťahy sa stanú živšími a nuda sa kamsi vyparí. Voľní zasa na svojej ceste stretnú mladšiu osobu, ktorá sa bude snažiť získať si ich srdce s veľkým nadšením. Cez víkend si udržujte nervy na uzde a nenechajte sa vyprovokovať!

Týždenný horoskop pre Blížencov

Tento týždeň budete emocionálni, ale aj úzkostliví. V práci sa vyskytnú situácie, ktoré si vyžadujú okamžité riešenie, ale polovica tímu nebude chcieť spolupracovať. Zadaní Blíženci by mali konečne povzbudiť partnera, aby spolu podnikli niečo zaujímavé a odsťahovali sa z gauča v rohu miestnosti. Na druhej strane, voľní Blíženci môžu stretnúť niekoho zaujímavého, ale ak je to Baran, nepúšťajte sa do tohto vzťahu bližšie, lebo sa popálite.

Týždenný horoskop pre Raka

Hneď od pondelka budete plní protirečení. V práci budete robiť poriadny rozruch, pretože sami nebudete vedieť, čo chcete. Zadaní Raci budú roztržití, pretože ich myšlienky budú smerovať k minulým udalostiam týkajúcim sa niekoho, s kým sa už dávno rozišli. Slobodní naopak stretnú niekoho, kto ich bude chcieť rozmaznávať. Cez víkend dostanete chuť vyraziť na výlet alebo na bicykel.

Týždenný horoskop na 17. – 23. júna 2024 pre všetky znamenia zverokruhu.
Foto: shutterstock/Billion Photos

Týždenný horoskop pre Leva

Váš zmysel pre humor bude tento týždeň v dobrom stave. V práci budete voči ostatným zhovievavejší, takže prižmúrite oči nad drobnými chybami svojich kolegov. Zadaní Levy znudení každodenným životom sa budú snažiť vymyslieť nejakú zaujímavú atrakciu, no partner s nimi nemusí spolupracovať. Voľní zasa úplne náhodne stretnú osobu, ktorá ich od prvého momentu očarí, ale po niekoľkých schôdzkach sa objaví podráždenie, ktoré budete len ťažko ovládať.

Týždenný horoskop pre Panny

Aura tohto týždňa bude priať nadväzovaniu kontaktov a investovaniu do moderných oblastí. V práci budete musieť verejne vystupovať, ale bude sa vám dariť a budete ocenení. Zadané Panny budú viac úzkostlivé a začnú svojho partnera upozorňovať na chyby, ktoré im doteraz nevadili. Na druhej strane, voľné budú mať šťastie na potenciálnych zahraničných partnerov. Pred nadviazaním bližšej známosti sa oplatí zvážiť, či má zmysel.

Týždenný horoskop pre Váhy

Júnová aura prinesie nové príjemné známosti. V práci bude čas na stretnutia s dôležitými klientmi, s ktorými je šanca nadviazať spoluprácu. Zadané Váhy sa budú môcť spoľahnúť na priazeň partnera, ktorý ich podporí v ťažkých chvíľach. Voľní môžu naopak očakávať oživenie vo svojom citovom živote. Cez víkend si doprajte trochu luxusu a nešetrite na svojom pohodlí.

Týždenný horoskop pre Škorpióna

Tento týždeň sa budete zaoberať všetkými problémami, ktoré je potrebné vyriešiť. V práci celkom pokojne, hoci vás môže rozčúliť neschopnosť niekoho iného, ktorá ovplyvňuje rýchlosť vašej práce. Zadaní Škorpióni sa budú snažiť vysvetliť partnerovi dôležitosť spoločne stráveného času, hoci ten sa tomu bude vyhýbať. Na druhej strane, tí slobodní začnú chodiť s niekým, kto bude hrať na obe strany.

Týždenný horoskop Strelca

Začiatok týždňa vás prekvapí niekoľkými príjemnými situáciami, ale od stredy vás čaká viac povinností, ktoré vás síce nebudú tešiť, ale nemáte inú možnosť, ako sa ich zbaviť. Zadaní Strelci sa budú vyhýbať úprimnosti, aby sa ich partner nedozvedel o niekoľkých hriechoch, ktoré majú na svedomí. Na druhej strane, slobodní Strelci by sa mali vyhýbať online priateľstvám, ak neprinášajú žiadne perspektívy.

Týždenný horoskop pre Kozorožca

Júnová aura vás povzbudí, aby ste sa postavili výzvam. V práci budete musieť urobiť niekoľko významných rozhodnutí, ale nebude čas na rozmýšľanie a budete musieť dôverovať svojej intuícii. Zadaní Kozorožci sa budú chcieť ukryť s milovanou osobou doma. Na druhej strane, tí voľní by sa mali vyhnúť stretnutiu so Strelcom, ktorý sa u nich zastaví len na krátku chvíľu.

Týždenný horoskop pre Vodnára

Aura tohto týždňa bude priaznivá pre zlepšenie rodinných vzťahov. V práci sľubujú napätie pri práci s ľuďmi alebo pri jednaní s klientmi, ale zvládnete ho. Zadaní Vodnári budú spokojní, pretože ich vzťahy sa budú správne rozvíjať a spoločné záujmy ich ešte viac zblížia. Tí slobodní zasa stretnú niekoho, kto im v mnohých veciach pomôže. Cez víkend si uľahčíte každodenné povinnosti.

Týždenný horoskop pre Ryby

Tento týždeň vezmete ťažké záležitosti do vlastných rúk. Nervózne situácie v práci začnú ísť podľa vašich predstáv, pretože nápady, s ktorými prídete, prinesú dobré riešenia. Zadané Ryby by sa mali vyhnúť snahe presviedčať svojho partnera, pretože to medzi nimi vyvolá len zbytočné hádky. Na druhej strane, slobodné Ryby začnú usilovne pracovať na internete pri hľadaní lásky, ale mali by byť opatrné, inak padnú do pasce zvodcu.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Dajte si petržlenovú vňať na týždeň do pohára a prídu k vám peniaze

Čo nás čaká tento týždeň v oblasti financií?

The post Čo nás čaká v najbližších dňoch? Pozrite si týždenný horoskop appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie