Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Čo o vás vypovedá deň v týždni, v ktorom ste sa narodili? Možno budete prekvapení

22.8.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstoch/Nikolay132). Väčšina horoskopov zohľadňuje deň v mesiaci a mesiac a niekedy aj rok. Dôležitý je aj deň v týždni. Ľudia narodení v pondelok sú citliví a láskaví, zatiaľ čo utorkoví sa vyznačujú netrpezlivosťou a odvahou. Chcete poznať svoje vrodené vlastnosti alebo sa dozvedieť viac o svojich blízkych? Zistite, v […]
Menej ako 1 min. min.

22.8.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstoch/Nikolay132).

Väčšina horoskopov zohľadňuje deň v mesiaci a mesiac a niekedy aj rok. Dôležitý je aj deň v týždni. Ľudia narodení v pondelok sú citliví a láskaví, zatiaľ čo utorkoví sa vyznačujú netrpezlivosťou a odvahou. Chcete poznať svoje vrodené vlastnosti alebo sa dozvedieť viac o svojich blízkych? Zistite, v ktorý deň v týždni ste sa narodili a prečítajte si náš jedinečný horoskop.

Ktorý deň v týždni ste sa narodili?
Foto: shutterstoch/Nikolay132

Čo o vás vypovedá deň v týždni, v ktorom ste sa narodili? Pozrite sa

Existuje mnoho faktorov, ktoré ovplyvňujú našu osobnosť, a jedným z nich môže byť aj deň v týždni, v ktorom sme sa narodili. Každému zo siedmich dní v týždni vládne jedna z planét. Práve jej vplyv je zodpovedný za určité vlastnosti.

Pondelok

Tento deň je v znamení Mesiaca a ľudia narodení v tomto období sú mimoriadne emocionálni, citliví a náchylní na zmeny nálad. Rodina je pre nich veľmi dôležitá a vážia si teplo domova. Snažia sa mať na zemi svoje vlastné trvalé a bezpečné miesto, kde by si mohli užívať život a ukrývať sa pred zlom sveta.

Pondelkové deti môžu byť spočiatku trochu uzavreté a vzdialené. Potrebujú viac času, aby sa otvorili a začali dôverovať. Nie sú tiež schopné robiť rýchle rozhodnutia – radšej si všetko premyslia, a až potom začnú konať. V láske sú verné, lojálne a vytrvalé. Sú to ľudia, ktorí sa zamilujú raz a navždy a najradšej by strávili celý život s jednou osobou. Majú radi, keď veci idú podľa plánu a nemajú radi prekvapenia a nečakané udalosti.

Pondelkoví ľudia sa vraj zamilujú raz a navždy a najradšej by strávili celý život s jednou osobou.
Foto: shutterstock/Marko Aliaksandr

Utorok

Osoby narodené v utorok sú pod patronátom bojovníka Marsa, ktorý nie je bez vplyvu na ich osobnosť. Utorkové deti sú energické, vytrvalé, cenia si súťaživosť a pociťujú neustálu potrebu dokazovať to a víťaziť. V živote sa zvyčajne usilujú o moc. Majú rady zmeny a neboja sa nových výziev. Sú ochotné raziť si neznáme chodníčky a bez váhania riskujú.

Ľudia narodení v utorok sú často materialisti. Peniaze sú pre nich dôležité a záleží im aj na spoločenskom postavení. Chcú rásť a mať stále viac a viac. Nikdy sa nezastavia pri tom, čo už dosiahli. Sú ambiciózni, sebavedomí a sami si nastavujú latku vysoko. Často reagujú unáhlene, najprv niečo povedia alebo urobia a až potom premýšľajú.

Sú to ľudia, ktorí ťažko prijímajú kritiku a majú problém robiť kompromisy. Môžu byť hádaví a konfliktní, hoci sa im nedá uprieť osobné kúzlo a charizma. Ich nevýhodou je aj netrpezlivosť.

Streda

Tento deň v týždni vládne Merkúr, ktorý je zodpovedný za zisk, komunikáciu a cestovanie. Ľudia narodení v tento deň sú otvorení, komunikatívni a dosť chaotickí. Majú tiež tendenciu byť neopatrní, unáhlení v rozhodovaní a majú problém rozpoznať, čo je dobré a čo zlé. Našťastie im pomáha ich vrodená schopnosť improvizovať a prispôsobovať sa podmienkam. Dobre si poradia aj v zložitých situáciách, a keď sú postavené k múru, dokážu urobiť logické kroky.

Deti narodené v stredu sú uvoľnené, dobre vychádzajú s ostatnými, rady cestujú a spoznávajú svet. V živote neustále vyhľadávajú dobrodružstvo a nové skúsenosti. Nemajú vysoké nároky na partnera, sú otvorené, tolerantné a chápavé. Vzhľadom na ich povahu sa k nim ľudia často správajú s odstupom a nedokážu im dôverovať.

Štvrtok

Vo štvrtok sa rodia optimisti a šťastní ľudia. Ich patrón Jupiter je považovaný za najpriaznivejšiu planétu v astrológii. Tí, ktorí sa narodili v tento deň, sú obdarení mimoriadnou zrelosťou a sú schopní dávať múdre a presné rady. Radi sa delia o svoje vedomosti a skúsenosti s ostatnými a radi pomáhajú a zachraňujú svojich blízkych. Z tohto dôvodu môžu pôsobiť trochu samoľúbo a podráždene. Majú tiež tendenciu kontrolovať druhých.

Osoby narodené vo štvrtok sú veľmi naviazané na svoju rodinu a svojich blízkych vždy stavajú na prvé miesto. Keď sa zamilujú, môžu byť mimoriadne vášniví, ale niekedy aj trochu majetnícki a žiarliví. Treba však poznamenať, že štvrtkári sa pomerne rýchlo nudia a potrebujú vo svojom živote a vzťahoch veľa rozmanitosti. Sedenie doma pred televízorom nie je pre nich.

Piatok

Ľuďom narodených v piatok prináša Venuša lásku, vášeň a romantiku na celý život.
Foto: shutterstock/Fordelse Stock

Piatok zodpovedá planéte Venuša, ktorá sa spája s láskou, krásou, umením a potešením. Ľudia narodení v tento deň sú spoločenskí a chcú si naplno užívať život. Majú vysoké nároky a často nereálne očakávania. Sú presvedčení, že si zaslúžili to najlepšie zo všetkého. Majú radi peniaze, luxus a pekné predmety. Záleží im na tom, aby mali pohodlný a zaujímavý život. Majú tendenciu byť povrchní a materialistickí.

Ľudia narodení v piatok sa vyznačujú romantickou povahou. Sú vášniví, citovo založení a veľmi láskyplní. Láska je najdôležitejšou náplňou ich života, hoci nie vždy ide o lásku k inej osobe. Môžu rovnako milovať svoju prácu a v takom prípade sa jej úplne venujú. Na druhej strane môžu byť aj leniví, pohodlní a žiarliví. Vyznačujú sa tvorivosťou, perfekcionizmom a oddanosťou. Hoci majú ťažkú povahu, sú obľúbení a nesťažujú sa na nedostatok úspechu.

Sobota

Ľudia narodení v tento deň sú pod patronátom Saturna, ktorý im dáva rozhodnosť, zrelosť a schopnosť prevziať zodpovednosť za svoje rozhodnutia a činy. Sobotné deti sú zvyčajne usilovné, pracovité, praktické a skromné. V živote používajú zdravý rozum a nepodliehajú svojim emóciám. Majú tiež tendenciu byť plaché a ťažko nadväzujú nové vzťahy. Zvyčajne nikdy nehovoria ako prvé a stoja niekde bokom a robia si len svoje.

Sú to individualisti a samotári, ktorí sa najlepšie cítia vo vlastnej spoločnosti. Dobre pracujú osamote a nemajú vysoké sociálne potreby. Sú to skvelí pracovníci, ale v súkromnom živote môžu pôsobiť nudne a egocentricky.

Nedeľa

Ľudia narodení v nedeľu sú mimoriadne šťastní ľudia. Sú ovplyvnení najväčším telesom Slnečnej sústavy – Slnkom.
Foto: Shutterstock/Lukasz Pawel Szczepanski

Tomuto dňu vládne Slnko a ľudia narodení v tento deň sú považovaní za mimoriadne šťastných a priaznivo naklonených osudu. Sú to ľudia plní radosti, optimisti, obdarení mimoriadnym šarmom a magnetizmom a vodcovskými schopnosťami.

Vyznačujú sa dôslednosťou a vytrvalosťou v konaní, ale niekedy sú autoritatívni a neistí. Často sú introvertní a egocentrickí. Neúctu neznášajú, preto majú tendenciu odísť, keď sa cítia ignorovaní alebo urazení.

Nedeľno-rodených možno nazvať slobodnými duchmi – radšej idú svojou vlastnou cestou, než aby sa prispôsobovali širokej verejnosti. Zvyčajne sú aj mimoriadne tvoriví a majú veľa nápadov na život a riešenie problémov. Zle znášajú autority. Pripisujú sa im vlastnosti ako bystrosť, odvaha a zhovorčivosť.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Toto sú tri znamenia zverokruhu, pre ktoré bude druhá polovica roka úspešná. Kto zarobí veľa peňazí?

Ako rozpoznať dvojplameň? Tento milenec vás rozpáli na celý život jediným pohľadom

The post Čo o vás vypovedá deň v týždni, v ktorom ste sa narodili? Možno budete prekvapení appeared first on Vášeň v tebe.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie