Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Čo si neobliecť do lietadla? Nielen legíny je lepšie nechať v skrini. „Toto nie je ani čas, ani miesto“

31.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Patryk Kosmider). Ako sa obliecť do lietadla? Toto je častá otázka pred cestou a niet sa čomu čudovať. Mnoho ľudí sa zameriava na pohodlie a štýl, no nie všetky outfity fungujú dobre, keď sedia na jednom mieste niekoľko hodín. Čo si do lietadla neobliecť a čo sa oplatí nosiť? […]
Menej ako 1 min. min.

31.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Patryk Kosmider).

Ako sa obliecť do lietadla? Toto je častá otázka pred cestou a niet sa čomu čudovať. Mnoho ľudí sa zameriava na pohodlie a štýl, no nie všetky outfity fungujú dobre, keď sedia na jednom mieste niekoľko hodín. Čo si do lietadla neobliecť a čo sa oplatí nosiť?

Čo si neobliecť do lietadla?
Foto: shutterstock/Patryk Kosmider

Let lietadlom, najmä na dovolenku do zahraničia, je výzvou nielen kvôli poriadnemu zbaleniu. Často máme výhľad na niekoľko hodín na jednom mieste. Po pristátí chceme vyzerať čo najlepšie. Z tohto dôvodu často čelíme dileme. Čo si obliecť na cestu lietadlom?

Čo si neobliecť do lietadla? Dávajte si pozor nielen na nohavice

Conde Nast Traveler“ sa rozhodol podeliť s cestovateľmi o tipy, čo si obliecť do lietadla. Ako sa ukazuje, je veľmi ľahké urobiť chybu. A chyba znamená sedieť v lietadle v absolútnej nepohode a počítať sekundy do konca tohto trápenia. V súvislosti s článkom, čo je lepšie nenosiť do lietadla?

Pre vlastnú bezpečnosť sa oplatí vzdať sa všetkého, čo telo akokoľvek obmedzuje a je vyrobené z umelých vlákien. Takže nohavice na jogu a športové legíny, ktoré sú v lietadlách bežné, neprichádzajú do úvahy. Čo iné by ste si do lietadla nemali obliecť?

„Nie je vhodný čas na obtiahnuté džínsy alebo vhodný čas na nosenie starých teplákových súprav len preto, že sú pohodlné“

– zdôraznila Lauren Burvill v Conde Nast Traveler.

Džínsy začnú byť nepohodlné už po pár minútach sedenia, naopak obnosené a vyblednuté tepláky nevyzerajú esteticky. Športovej obuvi so šnúrkami je tiež lepšie vyhnúť, najmä ak si ju plánujete vyzuť počas letu. Neustále zaväzovanie a rozväzovanie začne časom unavovať.

Čo si obliecť na palubu lietadla?
Foto: shutterstock/Mounir Taha

Ako sa obliecť do lietadla? Túto vec si určite vezmite so sebou

Čo si teda vybrať? Lauren Burvill radí vyberať si spoločenské oblečenie, t.j. mikiny, ľahké nohavice a teplákové súpravy z prírodných vlákien. Je dobré mať na nohách nazúvacie topánky a pohodlné ponožky, najmä ak máte tendenciu pociťovať opuchy a opuchy.

Najlepšie je vybrať oblečenie, ktoré je pohodlné okolo pása. Z bezpečnostných dôvodov, napr. ak potrebujete použiť núdzovú šmykľavku, je dobré si obliecť dlhé nohavice a niečo cez plece, napr. mikinu alebo ľahkú bundu. Ľanové oblečenie je skvelé pre horúce počasie.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Nikdy si neberte toto občerstvenie na pláž. Na druhý deň to môžete trpko ľutovať. Dokonca aj lekár to neodporúča

Letuška radí, aký kufor si vziať pri ceste lietadlom

The post Čo si neobliecť do lietadla? Nielen legíny je lepšie nechať v skrini. „Toto nie je ani čas, ani miesto“ appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie