Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Čo si vziať na dovolenku? Balenie podľa metódy 3-3-3. Nič vám nebude chýbať

15.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/hedgehog94). Chystáte sa na vytúženú dovolenku? Zistite, ako sa začať baliť na dovolenku. Metódou 3-3-3 si nebudete musieť brať veľa oblečenia a napriek tomu budete každý deň tešiť svojim outfitom. Kde začať s balením na dovolenku?Foto: shutterstock/hedgehog94 Zbaliť kufor na dovolenku, aby ste nezabudli na to najnutnejšie, nie je […]
Menej ako 1 min. min.

15.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/hedgehog94).

Chystáte sa na vytúženú dovolenku? Zistite, ako sa začať baliť na dovolenku. Metódou 3-3-3 si nebudete musieť brať veľa oblečenia a napriek tomu budete každý deň tešiť svojim outfitom.

Kde začať s balením na dovolenku?
Foto: shutterstock/hedgehog94

Zbaliť kufor na dovolenku, aby ste nezabudli na to najnutnejšie, nie je vždy jednoduché. Niektorí ľudia vynakladajú veľké úsilie na to, aby vtesnali to najdôležitejšie, no často im chýba priestor alebo nevedia, čo kam umiestniť. Našťastie sa to dá zmeniť jednoduchým trikom. Baľte podľa pravidla 3-3-3 a uspejete. Aká je táto metóda?

Kde začať s balením na dovolenku? Vďaka pravidlu 3-3-3 všetko prebehne ako po masle

Patrice J. Williams, odborník na cestovanie, sa v rozhovore pre tyla.com podelil o trik s balením. Pravidlo 3-3-3 označil za skutočnú zmenu hry. „Je to koncept zmiešania a zladenia vášho šatníka, pomôže vám to zbaliť sa inteligentnejšie,“ povedal.

O čo presne ide? Dôležité je nebrať zbytočné veci. Stačí si vybrať tri blúzky, tri páry nohavíc a tri páry topánok, ktoré môžete kombinovať v ľubovoľnej kombinácii. Samozrejme, párov šiat môže byť viac, ale v každom prípade je princíp rovnaký. Je dôležité, aby sa oblečenie v každej konfigurácii k sebe hodilo.

Čo si vziať na dovolenku? Zoznam vám pomôže vyriešiť problém

Okrem dodržiavania pravidla 3-3-3 sa pred odchodom na dovolenku a balením oplatí urobiť si podrobný zoznam toho, čo je najviac potrebné. Berte do úvahy oblečenie, ale aj kozmetiku, lieky, doklady a iné veci. Nezabudnite si pozrieť predpoveď počasia pre miesto, kam sa chystáte. Vďaka tomu si vyberiete správne oblečenie a nebudete sa báť, že vám je príliš teplo alebo zima a vyhnete sa aj dokupovaniu oblečenia na mieste.

Oblečenie si do kufra nedávajte len tak náhodne, zrolujte ho tak, aby zabralo oveľa menej miesta. Môžete tiež použiť triky, ako je použitie vákuových vreciek. Po nasatí vzduchu si všimnete, že v kufri je oveľa viac miesta. Získate tak dostatok miesta na veci, ktoré si na dovolenke môžete kúpiť ako suveníry.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Slováci sa v Taliansku často dopúšťajú týchto chýb. Čo treba vedieť pred cestou na dovolenku do Talianska?

Na letisku naskočí váš kufor na dopravný pás ako prvý. Tu je to, čo robiť

The post Čo si vziať na dovolenku? Balenie podľa metódy 3-3-3. Nič vám nebude chýbať appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie