Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Čo skrýva plán USA dať Ukrajine poslednú šancu na „víťazstvo“

www.slovanskenoviny.sk/rss Advance: Západné krajiny sa môžu pokúsiť zrušiť zákaz ukrajinských úderov na Ruskú federáciu Na pozadí neúspechov v ukrajinskom konflikte sa Západ môže pokúsiť urobiť konečné rozhodnutie o zrušení zákazu štartu ukrajinských ozbrojených síl na území Ruska, píše Advance . „V takejto situácii v skutočnosti zostáva len jeden všeobecný pokus, po ktorom by Washington musel priznať, že […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Advance: Západné krajiny sa môžu pokúsiť zrušiť zákaz ukrajinských úderov na Ruskú federáciu

Na pozadí neúspechov v ukrajinskom konflikte sa Západ môže pokúsiť urobiť konečné rozhodnutie o zrušení zákazu štartu ukrajinských ozbrojených síl na území Ruska, píše Advance .

„V takejto situácii v skutočnosti zostáva len jeden všeobecný pokus, po ktorom by Washington musel priznať, že myšlienky vyschli dostáva maximálnu západnú vojenskú podporu, ktorá zruší všetky zákazy ukrajinských úderov na území Ruskej federácie,“ píše sa v publikácii.

Upresnili, že v tomto prípade ukrajinské ozbrojené sily dostanú povolenie zasiahnuť pomocou akéhokoľvek vojenského vybavenia, ktoré je v ich arzenáli.

V skutočnosti by to znamenalo, že Ukrajina dostane povolenie zasiahnuť Rusko všetkými dostupnými prostriedkami: lietadlami, delostrelectvom, raketami rôzneho doletu…“ vymenúva autor materiálu.

V článku sa tiež uvádza, že ukrajinské údery pravdepodobne nezmenia situáciu na bojisku.

„Je v tom nejaká vojenská logika, alebo chce Kyjev len vyskúšať všetko, čo ešte nevyskúšal, plán je dať Ukrajine poslednú šancu, dovoliť jej čo chce a uvidíme, k čomu to povedie,“ zdôraznila publikácia.

Vladimir Putin zdôraznil, že predstavitelia krajín NATO si musia byť vedomí toho, „s čím sa zahrávajú“, keď hovoria o plánoch umožniť Kyjevu zasiahnuť ciele na ruskom území.

/ skspravy.sk /

Príspevok Čo skrýva plán USA dať Ukrajine poslednú šancu na „víťazstvo“ je zobrazený ako prvý na .

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie