Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Coinbase Prime získava správu kryptoaktív od United States Marshals Service

V rámci významného vývoja v sektore kryptomien si United States Marshals Service (USMS) vybrala na správu svojich digitálnych aktív s vysokou kapitalizáciou spoločnosť Coinbase Prime. Tento krok predstavuje kľúčový moment, keďže je ukážkou čoraz väčšej integrácie digitálnych mien v rámci vládnych operácií. Coinbase Prime, služba určená pre inštitúcie a držiteľov digitálnych aktív veľkého rozsahu, bola […]
Menej ako 1 min. min.

V rámci významného vývoja v sektore kryptomien si United States Marshals Service (USMS) vybrala na správu svojich digitálnych aktív s vysokou kapitalizáciou spoločnosť Coinbase Prime. Tento krok predstavuje kľúčový moment, keďže je ukážkou čoraz väčšej integrácie digitálnych mien v rámci vládnych operácií.

Coinbase Prime, služba určená pre inštitúcie a držiteľov digitálnych aktív veľkého rozsahu, bola vybraná na základe konkurenčného procesu, v ktorom sa hodnotilo viacero riešení. Platforma bude poskytovať služby úschovy a pokročilé obchodné služby pre kryptomeny zabavené USMS, ktoré sú známe ako kryptomeny „triedy 1“. Tieto aktíva spravuje USMS na podporu federálnych orgánov činných v trestnom konaní.

Výber Coinbase Prime zo strany USMS je dôkazom robustnej infraštruktúry platformy a jej histórie podpory orgánov činných v trestnom konaní. Od svojho vzniku v roku 2014 Coinbase spolupracuje s každou významnou americkou federálnou, štátnou a miestnou agentúrou na presadzovanie práva, ako aj s medzinárodnými agentúrami na všetkých kontinentoch. Správou digitálnych aktív USMS chce Coinbase naďalej rozširovať svoj vplyv v rámci kryptoekonomiky.

Úloha a úspechy spoločnosti Coinbase Prime
Od svojho spustenia pred takmer tromi rokmi sa Coinbase Prime stala preferovanou platformou pre mnohé významné finančné subjekty. Slúži ako hlavný partner pre väčšinu spotových krypto ETF. K 31. marcu 2024 zabezpečila aktíva v značnej hodnote, čo odráža jej význam a dôveru v rámci finančného sektora.

Spolupráca medzi USMS a Coinbase Prime je jasným ukazovateľom vyvíjajúceho sa prostredia správy kryptomien. Dokazuje, že vláda uznáva potenciál a význam digitálnych aktív, ako aj potrebu bezpečných a sofistikovaných riešení na ich správu.

Toto partnerstvo tiež poukazuje na rastúci trend, keď vládne orgány spolupracujú so zavedenými kryptomenovými platformami, aby sa zorientovali v zložitosti správy digitálnych aktív. Zdôrazňuje význam dodržiavania predpisov, bezpečnosti a odborných znalostí pri nakladaní s digitálnymi aktívami vysokej hodnoty, najmä v kontexte presadzovania práva a zabavovania majetku.

Keďže kryptoekonomika naďalej dozrieva, takéto aliancie sa pravdepodobne stanú bežnejšími, čím sa pripraví pôda pre ďalšie inštitucionálne prijatie a integráciu kryptomien do hlavných finančných systémov. Rozhodnutie USMS zveriť Coinbase Prime správu svojich digitálnych aktív je v tomto smere významným krokom vpred, ktorý signalizuje dôveru v schopnosti platforiem kryptomien plniť prísne požiadavky vládnych operácií.

Zdroj: cryptopolitan

Príspevok Coinbase Prime získava správu kryptoaktív od United States Marshals Service je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie